The New Beginning

Uusi blogi, uusi alku. Kyllä, kiitos.

Olen aikaisemmin kirjoitellut Bloggerin puolella, välillä enemmän, välillä vähemmän. Kuitenkaan, en ole koskaan onnistunut tekemään ulkoasusta inspiroivaa ja omaa silmääni tarpeeksi miellyttävää.  Vaikka vasta tänä aamuna siirryin WordPressille, olen jo heti paljon tyytyväisempi, vaikkakin kaikki on vielä kesken. Sormeni syyhyävät niin, etten millään malttaisi lähteä töihin, kun haluaisin vain kirjoittaa…

En ole koskaan erityisemmin pitänyt esittelyistä, mutta kaiketi pieni sellainen olisi nyt paikallaan, siltä varalta, että tänne joskus eksyy joku, kuka ei mua entuudestaan tunne.

Aloitetaanpa… Kuten blogin otsikostakin voi päätellä, nimeni on Silja. Olen 21-vuotias enemmän tai vähemmän itsensä kanssa hukassa oleva nuorinainen. Normaalisti kuvailisin itseäni hyvin urheilulliseksi, mutta sairastuttuani noin vuosi sitten ylikuntoon, en sittemmin ole pystynyt treenaamaan ja vapaa-ajan on ollut pakko täyttyä muista asioista, kuten elämän pohdiskelusta, valokuvaamisesta, sometuksesta, kavereiden näkemisestä, metsässä samoilusta, kirjoittamisesta…

Viimeisimmän vuoden olen siis käynyt läpi aikamoista kamppailua itseni ja identiteettikriisini kanssa. Tämäntapaiset teemat tulevat varmasti olemaan vahvasti esillä myös täällä, sillä tarkoitukseni ei ole kirjoittaa siitä, etten aamulla jaksanut nousta sängystä, mutta lopulta nousin, söin aamiaista, nyt istun tässä ja kohta lähden kiireellä töihin… vaan tarkoitukseni on niin sanotusti dig deeper. Haluan kirjoittaa rehellisesti siitä, mitä milläkin hetkellä tunnen. Joskus pelkkää ajatuksenvirtaa, jolla ei ole päätä eikä häntää.

Vielä noin 1,5 vuotta sitten kirjoitin edellistä blogiani aktiivisemmin. Kirjoitin juurikin niistä hyvistä päivistä päivistä, treeneistä, ravinnosta, resepteistä, kunnes alkoi mennä huonommin. Tuntui, ettei ollut enää mitään mistä kirjoittaa enkä halunnut avautua mieltäpainavista asioista.

Nyt pitkän ajan ja rankan vuoden jälkeen koen olevani inspiroituneempi kuin koskaan. Koen olevani valmis avaamaan sanallisen arkkuni, mutta let me tell you.. It’s a mess, I’m a mess.

Tervetuloa ❤

Processed with VSCO with b5 preset

2 thoughts on “The New Beginning

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.