Travel Plans

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with b5 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset
Nyt täytyy sanoa, etten malta pysyä housuissani, sillä kesäkuussa olen jälleen suuntaamassa kahden pitkän vuoden jälkeen USA:han!!! ❤

Huomenna todennäköisesti varaan lennot New Yorkiin ja sen jälkeen kaikki onkin vielä avoinna. Niin olen vähän kaiken suunnitellut jättävänikin – avoimeksi. Todennäköisesti päädyn muutaman päivän NYC:ssä vietettyäni toiseen kotiini Texasiin, mutta nähtäväksi jää, jäänkö sinne pidemmäksi aikaa vai suuntaanko kohti jotain uutta ja tuntematonta. Olenkin kevään mittaan pyöritellyt näitä asioita päässäni paljon ja tuntuu, että nyt ne alkavat vihdoin selkiytyä jonkin näköiseksi järkeväksi suunnitelmaksi.

USA oli minulle aika itsestäänselvä valinta. Harkitessani muita, ei vain tuntunut oikealta ja tajusin, että sydämeni vetää Amerikkaan. Texasissa olen ollut vaihdossa ja vieraillut useamman kerran. New Yorkiin matkustaminen taas on aina ollut yksi suurimmista unelmistani.

Olen siis lähdössä matkaan seuranani vain minä itse. Yritin aluksi tiedustella ja miettiä josko saisin jostain matkaseuraa, mutta lomat eivät tuntuneet kohtaavan ja ainakin nyt tuntuu siltä, että tämä on juuri nyt se paras ratkaisu minulle. New Yorkiin olisin toki mielelläni lähtenyt tutkimaan paikkoja joku seuranani, mutta esimerkiksi Texasiin menon koen sen verran henkilökohtaisena, että sinne minun on mentävä yksin. En myöskään halua olla riippuvainen kenestäkään. Jos haluan jäädä jonnekin pidemmäksi aikaa, voin jäädä vain, koska se sopii minulle. Minulla on siis mahdollisuus muuttaa matkasuunnitelmiani silmänräpäyksessä.

Toivon myös oppivani matkalla eniten, koska joudun pärjäämään yksin. Aikaisemmin minulla on ollut kaikki aina valmiina… Lentokentältä on tultu hakemaan, minun ei koskaan ole tarvinnut miettiä miten pääsen paikasta A paikkaan B, miten saan ruokaa, missä nukun yöni jne. koska aina on ollut joku kehen olen voinut näissä asioissa turvautua. Nyt joudun ainakin New Yorkissa pärjäämään ihan itsekseni. Jännittävää, mutta samalla kutkuttavan innostavaa!

Olen erityisesti viime aikoina kaivannut kovasti taas ulkomaille asumaan, sitä että saan puhua englantia päivittäin ja kehittyä siinä, tutustua uusiin tuttavuuksiin, elää lentokenttäelämää, oppia itsestäni ja maailmasta, ja kehittää itseäni ihmisenä. Tänä kesänä saan maistaa tuota elämää taas vain muutaman viikon verran, mutta sitä suuremmalla syyllä en millään malttaisi odottaa.

Just bring it on!!

2 thoughts on “Travel Plans

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.