Spring Vibes

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset
Kohiseva koski, lähes päivittäinen auringonpaiste, lumen alta paljastuva vehreys, raikas ilma, jota hengittää… Keväässä vain on sitä jotain. Kyllä se vain taitaa olla niin, että tuo taivaalla loistava valopallo, jota auringoksikin kutsutaan, vaikuttaa mielialaan kummasti. Aikaisemmin olen ollut talvi-ihmisiä, mutta viimeistään tämän ja viime vuoden ansiosta taidan vaihtaa leiriä. Saattaahan se olla myös sattumaa, että synkemmin on mennyt syksyllä/talvella ja keväällä/kesällä elämä on ottanut myötätuulisemman suunnan, kuka tietää, mutta nyt olen ainakin älyttömän iloinen siitä, että pimeys ja kylmyys alkaa pian olla selätetty. Sitä myöten myös mieli tuntuu heti paljon vapaammalta ja optimistisemmalta.

Viime päivinä on tullut postattua vähemmän, sillä minulla ei ole omaa tietokonetta käytösssäni. Heräsin yksi iltapäivä päiväunilta ja tokkuroissani kirjoitin koneen näppäimistöllä salasanan, en päässyt sisään. Kirjoitin sen uudelleen, eikä vieläkään onnistunut. ”Mikä tätä nyt vaivaa?!” ajattelin ja aloin renkata samaa salasanaa uudelleen, sillä olin aivan varma, että olin käyttänyt samaa salasanaa jo vuosia enkä täten voinut olla väärässä. Edelleenkään en tiedä, kokeilinko sitten kuitenkin väärää salasanaa liian monta kertaa vai onko läppärini sekaisin, mutta joka tapauksessa se täytyy viedä huoltoon, jotta pääsen taas kirjautumaan sisään…

Sen jälkeen, kun olimme katsoneet tarpeeksi monta suorastaan hilpeää Youtube-videota siitä, kuinka voi hakkeroida sisään omalle Windows-tililleen, saimme kuin saimmekin varattua meikäläiselle lennot ja hotellin New Yorkiin! Tämä tarkoittaa kaiketi sitä, että olen ihan aikuisten oikeasti lähdössä! Hui. Luultavasti ymmärrän sen vasta, kun istun lentokoneessa… Vielä pitäisi hankkia uusi ESTA vanhentuneen tilalle sekä saada loppureissun suunnitelmat vähintäänkin hahmoteltua ja lähtölaskenta voi alkaa!

Oh man, I gotta say that there’s just something about Spring! The sunlight does not only do its magic to the nature but to my mind as well. I used to be a winter person, but this year and last year have made me change my mind. Although, it may just be a coinsidence that it feels like life always takes a turn to better in Spring. Who knows, but I’m freaking happy that all the coldness and darkness will soon be gone for now. Definitely feeling more optimistic and free minded due to that!

Just letting you know it’s been more quiet here on my blog for the past few days because I just can’t log in to my own laptop… On Monday, I think, I woke up from a (way too long) nap and with still sleep in my eyes typed the password in… Error… Typed it again… Error… again… ”What the heck is wrong with this?!” I thought and tried the same password for at least ten more times. I have been using the same password for years so I thought I coundn’t be wrong but I guess I was after all or my laptop is just messed up. Anyway, I need to take it somewhere to be fixed so that I’ll be able to log in again.

Well, after watching too many quite hilarious Youtube videos of how to hack into your own Windows account we booked my flights to New York and a hotel for me to stay in! I guess this means that I’ll be travelling there for real?! Wow. I don’t think I’ll fully understand that before I’m on the plane on my way there. Now I still need to renew my ESTA and make plans for the rest of the vacation, because I’ll only be staying in NYC for a few nights. Soon the countdown can begin!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.