Is It Time to Go Yet?

Mieleni tekisi kirjoittaa rentouttavasta ja palauttavasta Vapusta, jonka jälkeen oli enemmän kuin mukavaa palata takaisin arkeen. Niinhän minä kuvittelin, että neljän päivän mitääntekemättömyys ja suunnitelmattomuus saisi minut jopa kaipaamaan arkea, sillä niin siinä yleensä käy, mutta ei tällä kertaa…

Tuntuu, että tarvitsen vähintäänkin totaallista irtiottoa kaikesta enkä rehellisesti sanottuna tiedä auttaako sekään. Voi olla, että lomalta palattuani en ole yhtään valmiimpi palaamaan arkeen ja vanhoille vähän liiankin tutuille kotikulmille. Voihan yhtä hyvin olla, että olen, mutta sen näämme sitten. Tällä hetkellä kuitenkin, tuntuu siltä, että haluaisin vain olla jo lentokoneessa, mukavassa asennossa kohti kaukomaita.

Then again fakta on se, että saan tallustella tasaisessa arjessa vielä vähän yli kuukauden päivät ja sekin on ihan ok, sillä kuten edellisessäkin postauksessa taisin sanoa (ja mitä haluan korostaa): arjessani ei varsinaisesti ole mitään vikaa. Normaalisti se on jopa mieleistä. Nyt vaan akut alkavat tyhjentyä ja kiinnostus kaikota, mikä kai sekin on ihan normaalia silloin tällöin. Tällainen tunne kertoo kuitenkin aina jostakin, joko paussin tarpeesta ja muutoksen kaipuusta. Otankin sen nyt tarkkailun alle selvittääkseni kummasta on kyse.

Samalla on tärkeää muistaa keskittyä tähän hetkeen ja elää päivä kerrallaan, sillä tulevaisuuden perään haikalu ei tuo sitä yhtään sen lähemmäksi. Se tulee sitten, kun sen aika on.
Processed with VSCO with c1 preset

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s