A Letter to You

FullSizeRender(3)
Tänään kirjoitan sinulle, sinulle, joka tunnet tarvetta talloa ihmisiä ympärilläsi maahan, jotta saisit itse loistaa.

Minun on aina ollut hyvin vaikeaa ymmärtää kaltaisiasi, mutta haluan yrittää. Haluan yrittää ymmärtää sisäistä lastasi. Sitä pientä tyttöä tai poikaa, jota ei ehkä kehuttu kylliksi hänen saavutuksistaan ja joka nyt hakee muiden hyväksyntää väärin keinoin. Ehkä hän ei saanut riittävästi rakkautta. Ehkä hän ei saanut virheitään anteeksi ja niin hän oppi, etteivät virheet kuulu elämään, että täytyy suorittaa, olla täydellinen, yli-ihminen, ollakseen tarpeeksi. Ehkä hänen sisaruksensa pärjäsivät aina koulussa ja harrastuksissa paremmin ja siksi hän kokee nyt tarvetta kilpailla muiden kanssa sen sijaan, että antaisi heidänkin kukoistaa samalla.

Toivon todella, että jonain päivänä käsität, ettei muiden menestys ole sinulta pois. Ei kukkienkaan tarvitse talloa toisiaan, jotta voisivat itse puhjeta loistoonsa, vaan ne kukoistavat kaikki yhdessä ja näyttävät niin entistä paremmalta. Toivon, että jonain päivänä luovut suojamuuristasi ja ymmärrät ihmisen haavoittuvaisuuden olevan osa elämää. Sinun ei tarvitse peitellä omia virheitäsi, sillä niiden tekeminen on täysin inhimillistä ja tulet mitä todennäköisimmin saamaan ne anteeksi.

Osa minusta haluaisi kovasti halata sisäistä lastasi, jotta se oppisi olevansa riittävä omana itsenään. Nyt tulet todennäköisesti vain ajamaan ihmisiä pois ympäriltäsi, ellet pian oivalla yhteen hiileen puhaltamisen tärkeyttä pelkän oman edun ajamisen sijaan. Toisaalta saat vereni kiehumaan, mutta rehellisesti sanottuna en usko, että sinulla itselläsikään on todellisuudessa hyvä olla.

One thought on “A Letter to You

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.