My Kind of Summer Drink

Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Mikä olisikaan lämpimänä kesäpäivänä parempaa, kuin raikas, tuorepuristettu mehu? Rakastan erilaisia itsetehtyjä mehuja, mutta viime aikoina on tullut mehustettua aivan liian vähän. Minun on kovasti tehnyt mieli erityisesti vihermehuja. Monesti olenkin vain laiskana käynyt sellaisen jostain hakemassa, mutta eilen päätin jälleen kaivaa mehulingon käyttöön ja pyöräyttää itse jotain vihreää.

Aineksia ostaessani en juurikaan ajatellut tulevan mehun makua, mutta lopputuloksesta muodostui silti yllätävän herkullinen! Niinpä päätin jakaa reseptin myös teidän kanssanne. Lehtikaalia olisin vielä halunnut matkaan mukaan, mutta sitä ei kaupasta löytynyt, joten tällä kertaa mentiin ilman. Sen sijaan mehulingon puristuksiin pääsi…

iso pala kurkkua
paaaaljon pinaattia
1,5 vihreää omenaa
kokonainen parsakaali
paksu siivu sitruunaa

Voilà! Sitten vain jäitä sekaan ja ei kun nauttimaan!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.