Grateful

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with b5 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with b1 presetKiitollinen, kokonainen, onnellinen – Juurikin näillä sanoilla kuvailisin tätä hetkeä. (Siitäkin huolimatta, että WordPress koettelee hermojani juuri nyt oikein todenteolla, murrrr.) Takana on New York City, Las Vegas, Los Angeles (Hollywood). Tällä hetkellä olen Texasissa, jossa vietin ensimmäiset neljä päivää entisten host-vanhempieni luona pienessä paikassa niemeltään Winnie, ja tämän viimeisen viikon majailen Dallasin lähistöllä ihmisen kanssa, jota olen ikävöinyt viimeiset kaksi vuotta. Toivottavasti seuraavaa kohtaamista ei tarvitse odottaa niin pitkään.

Jo kauan ennen tänne lähtöäni tunsin tarvitsevani tätä järisyttävän paljon, mutta vasta täällä ollessani olen ymmärtänyt, kuinka suuri merkitys tällä matkalla on todellisuudessa ollut henkisen ja jopa fyysisen hyvinvointini kannalta. Yksin matkustaminen on varmasti kasvattanut minua henkisesti ja on ollut hieno nähdä monta minulle uutta kaupunkia ja osavaltiota. Kaikesta huolimatta Texas on koti. Täällä on hyvä olla, enkä juuri nyt haluaisi olla missään muualla maailmassa.

En voi muuta sanoa kuin, että saatan kuulostaa todella juustoiselta, mutta olen niiiin supermahtipontisen kiitollinen tästä kaikesta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.