Grateful

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with b5 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with b1 presetKiitollinen, kokonainen, onnellinen – Juurikin näillä sanoilla kuvailisin tätä hetkeä. (Siitäkin huolimatta, että WordPress koettelee hermojani juuri nyt oikein todenteolla, murrrr.) Takana on New York City, Las Vegas, Los Angeles (Hollywood). Tällä hetkellä olen Texasissa, jossa vietin ensimmäiset neljä päivää entisten host-vanhempieni luona pienessä paikassa niemeltään Winnie, ja tämän viimeisen viikon majailen Dallasin lähistöllä ihmisen kanssa, jota olen ikävöinyt viimeiset kaksi vuotta. Toivottavasti seuraavaa kohtaamista ei tarvitse odottaa niin pitkään.

Jo kauan ennen tänne lähtöäni tunsin tarvitsevani tätä järisyttävän paljon, mutta vasta täällä ollessani olen ymmärtänyt, kuinka suuri merkitys tällä matkalla on todellisuudessa ollut henkisen ja jopa fyysisen hyvinvointini kannalta. Yksin matkustaminen on varmasti kasvattanut minua henkisesti ja on ollut hieno nähdä monta minulle uutta kaupunkia ja osavaltiota. Kaikesta huolimatta Texas on koti. Täällä on hyvä olla, enkä juuri nyt haluaisi olla missään muualla maailmassa.

En voi muuta sanoa kuin, että saatan kuulostaa todella juustoiselta, mutta olen niiiin supermahtipontisen kiitollinen tästä kaikesta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s