This week is *the poop emoji

Tiedättekö sen tunteen, kun mikään ei oikein tunnu onnistuvan? Ei sitten mikään! Juuri pääsin kehumaan, kuinka hyvää kuuluu, toki enhän minä sitä tarkoittanut, etteikö näitä känkkäränkkäpäiviäkin mahtuisi mukaan. Nyt on vain niin, että koko viikon fiilis on ollut yleisärsyyntynyt vähänväliä. On tullut sählättyä oikein kunnolla ja tuntuu, että kaikki perusasiat, joiden pitäisi olla itsestäänselviä, meinaa unohtua. Ärsyyntyneen tunnelman saakin aikaan juuri nuo lukemattomat sähläykset! Tuntuu, etten keskity mihinkään kunnolla enkä ajattele asioita loppuun asti. Kaiken lisäksi, yleensä omalla kohdallanihan tämä menee niin, että kun sählään kerran, hämmennyn edellisestä sähläyksestäni niin, että sählään todennäköisesti myös toisenkin kerran heti perään. Kotoa lähtiessäni tarkistan miljoonasatatuhatta kertaa, että kaikki avaimet on mukana. Sitäkin useamman kerran varmistan töistä lähtiessäni, että kaikki ovet ovat lukossa ja muistin tehdä kaiken tarvittavan, saatuani kokkailut päätökseen, vilkaisen hellaa kolmetoistatuhatta kertaa tarkistaakseni, että se varmasti on poissa päältä ja niin edelleen… Tämä kaikki siksi, etten varsinkaan tällä viikolla luota itseeni eikä ole syytäkään. En nimittäin yhtään ihmettelisi, jos tällä menestyksellä polttaisin talomme maantasalle, kompastuisin kliseisesti banaaninkuoreen tai vaikka unohtaisin työ- sekä kotiavaimet kotiin.

Osaan nauraa omille mokilleni tiettyyn pisteeseen asti, mutta tässä vaiheessa viikkoa alkaa lähinnä ottaa päähän:-D Onneksi on kavereita ja läheisiä, tuttuja ja tuntemattomia, jotka tarkoituksella tai tarkoituksettomasti osaavat piristää päiviä ja stempata sillon, kun olen itselleni liian ankara. Nyt olen vain niin valmis viikonloppuun ja laitan sormet sekä varpaat ristiin sen puolesta, että ensi viikolla onnistaa paremmin!
Processed with VSCO with b5 presetProcessed with VSCO with b5 preset

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.