In Memory of summer 2017

Kotiterassilla istuskelua vähissä vaatteissa, paljain varpain, jo laskevan auringon lämmittäessä kasvoja vihreyttään hehkuvien puiden lomasta. Auringonottoa aina aamupäivästä iltapäivään, voimatta olla haistamatta juuri leikatun nurmikon raikasta tuoksua. Virkistävässä tihkusateessa juoksentelua kaupungilla, metsästäen tulevalle ylioppilaalle pukua. Juhlienjärjestelyn hulinaa ja loistokkaan juhlapäivän odottelua, vaikka itse ei olisikaan juhlakalu. Kovaa vauhtia lähestyvä matka, jota on odottanut niin, ettei meinaa saada öisin unta tai päivisin pystyä keskittymään. Kutkuttavaa jännityksen ja hyvänolon tunnetta.

Kesä. Sinua on odotettu. Et ole koskaan, ikinä, tuntunut näin hyvältä. Kiitos, että olen vihdoin täällä.

Sitting on the home patio with bare feet, letting the sun kiss my face as it’s going down behind the trees that glow in their greeness. The smell of fresh cut grass in the air. Sunbathing from midday till afternoon. Running down the streets in refreshing summer rain, looking for a new suit for the soon-to-be graduate. Nervously waiting for the graduation day, even though it won’t be my own. The day that has made it difficult to concentrade on anything for the past few months will soon be here. I’ll be getting on the plane and head to the other side of the world… My stomach is filled with butterflies because I just c-a-n-n-o-t  w-a-i-t!!

Summer. I have been waiting for you. I have never ever needed you like I needed have you this year. Thank you for (finally) being here.

———————————————————————————————————————————-

I wrote the Finnish version of this in May but never ended up publishing it. Now that the summer is slowly (fast in Finland…..) coming to its end I wanted to remind myself of the excitement I had before the summer had truly started and publish the thoughts for you guys to see.

This summer has gone by fast, but in all honesty, even though this summer, especially my trip to the USA, has been great I’m kind of ready for it to be over, bacause guess who is already waiting for the next summer?!? Lol, I clearly am not the master of living in the moment…
Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.