OUDOT TAPANI

Tähän väliin luvassa olisi kahden edellisen postauksen jälkeen rippasen rennompi aihe, nimittäin allekirjoittaneen outoakin oudommat tavat. Yritin parhaani muistella kaikenlaisia kummallisia asioita, mitä muut eivät ehkä tekisi, mutta minulle ne ovat arkipäivää. Muutama tuli heti mieleen, mutta varmasti näitä todellisuudessa on enemmänkin!
Processed with VSCO with e3 preset1. Tilkka teekupin pohjalla:
Tai minkä tahansa kupin/lasin pohjalla. Harvoin juon edes vesilasia täysin tyhjäksi. Tyypillisintä kuitenkin on, että AINA juodessani teetä, minun on jätettävä kupin pohjalle tilkka. Jostain syystä en juuri koskaan juo kuppia tyhjäksi. Veljeni ei ole koskaan pitänyt siitä, kun jätän 3/4 juotuja vesilaseja keittiön ja olohuoneen pöydille.

2. Suihkussa istuminen:
Kyllä, istun aina suihkussa ollessani lattialla. Se on vain niin paljon mukavempaa!!

3. Aivastusta edeltävät äännähdykset:
Aina, kun olen juuri aivastamassa sanon ”ÄTSIU”. Enkä oikeastaan edes tee sitä tietoisesti. Se vain tapahtuu.

4. Tapa syödä suklaata:
Tiedättekö, kun Fazerin Sinisen suklaapatukan paloissa ja paperillisissa konvehdeissa on tavallaan kaksi kerrosta? Minun on aina pakko jyrsiä ensin se päällyskerros ja sitten vasta sisällä oleva pala.

5. Vakiopaikka bussissa:
Vakkaripaikkani bussissa vaihtelee vuorokaudenajan mukaan. Kun menen aamukuuteen töihin, vaikka olen bussissa yleensä ensimmäinen, menen aina istumaan kuskin taakse, niille paikoille, josta ei nää eteensä. Jos olen bussissa päiväsaikaan, istuin bussin ”yläosion” ensimmäisillä paikoilla, keskiovien lähellä siltä varalta, että bussi tulee täyteen. Siitä pääsee nopeiten ulos. Kuulun nimittäin niihin, jotka pelkäävät jäävänsä ovien väliin:-D Myöhään illalla taas istuin monesti jälleen etupenkeissä, mutta tällä kertaa oikealla puolella. Monet eivät tykkää etupenkeistä, mutta minä tykkään, sillä siinä on lähes aina pimeää ja sellainen oma rauha.

6. Nenän rapsutus:
Kun nenääni kutittaa, hieron sitä käsivarrellani pitäen samalla kummallista muminaääntä.

7. Ehkä se oudoista oudoin:
Tätä on vaikea selittää ja kuulostan ihan creepyltä, mutta joskus kun nään ihmisten syövän, alan ajatella kuinka viattomilta he näyttävätkään syödessään:-D
Processed with VSCO with e3 preset
Edellämainitujen lisäksi harrastan tietenkin kaikkia niitä perus ”outoja” juttuja, kuten esimerkiksi itsekseni puhumista. Myös pelkästään ajatus siitä, että jätin esimerkiksi hellan päälle lähtiessäni kotoa saa minut oikeasti uskomaan siihen, että näin on tapahtunut, ellen pysty näkemään silmissäni sitä hetkeä, kun sammutan hellan. Tämän vuoksi yleensä aina katsonkin hellaa sulkiessani sen ja sanon itselleni ”Nyt suljen hellan.” Jos näin ei esimerkiksi kiireen vuoksi tapahdu, saan lähes poikkeuksetta aina ylimääräisiä sydämentykytyksiä! Onneksi se hella on vielä tähän asti aina ollut pois päältä, kun olen lähtenyt kotoa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.