PARASTA SYKSYSSÄ X 8 + VIIKON KUULUMISIA

Processed with VSCO with e3 presetProcessed with VSCO with e3 presetProcessed with VSCO with e3 presetProcessed with VSCO with e3 preset
Syksy on jotenkin niin freesiä aikaa. Omassa elämässäni ei tänä syksynä juurikaan tapahtunut konkreettisia muutoksia, mutta silti tuntuu, kuin uusi vuosi ei olisikaan alkanut tammikuussa, vaan nyt hiljattain.

Mielestäni parasta syksyssä on…

…pimenevät illat, jolloin saa käpertyä sohvannurkkaan katsomaan jotain hyvää tv-sarjaa.
…luonnon väriloisto. Kaikkialla on vaan niin k-a-u-n-i-s-t-a ja kuvauksellista. Kävin tänäänkin kävelyllä metsässä ja yllättäen viihdyinkin siellä tovin, sillä innostuin niin ympäröivästä luonnosta.
…kaunista ei suinkaan ole joka päivä, sillä välillä (lue: usein) sataa, mutta sateessakin hyvä puoli on se, että voi hyvällä omallatunnolla pysyä sisällä vällyjen välissä tai jos oikein villiksi heittäytyy, virkistävä syyssade kasvoilla saattaa tehdä silloin tällöin hyvää ite kullekin.
…pukeutuminen. Tämän voi nähdä sekä uhkana että mahdollisuutena; On ihanaa, kun saa ottaa käyttöön neuleet, villakangastakit ym. ylisuuret lämpimähköt vaatteet (joita meikä rakastaa!!), mutta välillä ainakin allekirjoittanutta ärsyttää, kun aurinko yht’ äkkiä putkahtaakin pilvien lomasta ja alkaa lämmittää oikein kunnolla ja sitten on kuulkaas kuuma.
…raikas ulkoilma. Ei ole niin kylmä, että kun vetää sisään ilmaa, nenä vuorautuu jäästä umpeen eikä myöskään tunkkaisen kuuma (krhm, mitä Suomessa harvemmin on.) Ilma on täydellisen raikas pienelle, virkistävälle happihyppelylle!
…saa jo alkaa popittaa joulubiisejä (vai saako..?) Esim. Michael Bublen ja Justin Bieberin, yes please! Rehellisesti, täytyy sanoa, että tänä vuonna jännitän joulua hieman, sillä viime vuosina joulufiilis on ollut hieman hakusessa. Toivottavasti tänä vuonna saataisiin lunta maahan jouluksi, sillä silloin jouluinen tunnelma olisi lähes taattu.
…sauna. En ole koskaan ollut saunaihminen, mutta kun on kylmä, on ihanaa mennä saunaan lämmittelemään.
…kutkuttava tunne mahanpohjassa. En tiedä tiedättekö, mitä tarkoitan, mutta jotenkin syksyisin on aina sellainen fiilis, että jotain uutta ja jännittävää on tulossa, vaikkei olisikaan.

Tällä viikolla ilmassa on ollut selkeästi pientä syysväsymystä. Aamuisin on ollut todella vaikeaa saada tämä ruhoni ylös sängystä eivätkä silmät ole meinanneet aueta millään. Monesti olenkin laittanut herätyksen soimaan ”jo” kello 9.15, mutta torkuttanut sen jälkeen vielä parisen tuntia ollen puoliksi hereillä, puoliksi unessa. Voi kuinka olisikin ihanaa olla niin reipas, että joka aamu nousisi aikaisin ja tekisi kävelylenkin raikkaassa ulkoilmassa. Maybe in the next life?

Minkälaisia suunnitelmia teillä on viikonlopulle? Itse meinaan mennä töihin, mikä itseasiassa ei tunnu ollenkaan hassummalta juuri nyt.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.