MINILOMA MOOD ON

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a9 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with 9 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with 9 preset
Kuten edellisessä postauksessa sivusin; olen lähdössä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä minilomalle Amsterdamiin!

Miksi Amsterdam?

Minulle sattui näin joulukuun alkuun kuusi peräkkäistä päivää vapaata, mikä ei riitä USA:han matkustamiseen, ei vaikka kuinka yritin miettiä, miten saisin tuon onnistumaan. Niimpä päätin suunnistaa yhteen ainoista Euroopan kaupungeista, joka minua oikeasti kiehtoo, Amsterdamiin. (Älkää käsittäkö väärin. Menisin mielelläni useisiin muihinkin kaupunkeihin Euroopassa, mutta montaakaan ei ole tämän hetken must see -listallani.) Hassua sinänsä, etten juurikaan ole perehtynyt kyseiseen kaupunkiin sen kummemmin eikä minulla ole mitään erityistä syytä, miksi juuri Amsterdam eikä mielestäni tarvitse ollakkaan. Olen kuitenkin kuullut Damista paljon hyvää enkä millään malttaisi odottaa, että saan antaa kameran laulaa tuossa pienessä, idyllisessä kaupungissa.


Kesällä yksin matkustettuani en olisi uskonut, että lähden enää yksin minnekkään. Vaikka en tuota kokemusta vaihtaisikaan pois, ajattelin, että ehkä kerta riittää minulle ja tuskin tällaista tilaisuutta eteeni edes tulee toistamiseen. No, tässä ollaan taas! Viimeksi podin hieman yksinäisyyttä, mutta toisaalta rakastin yksin pärjäämisen tuomaa onnistumisen ja itsenäisyyden tunnetta. Saa nähdä miten käy tällä kertaa. Voi olla, että tietynlainen yksin rauhoittuminen ja omien ajatusten kuunteleminen on ihan paikallaan juuri nyt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s