VIIME AIKOINA

Joulufiilis on ollut täysin tipotiessään. En millään voi ymmärtää, että viikon päästä on jo joulu! Mmmiiiiiitä

Olen taas koukuttunut USA:n The Bacheloriin ja The Bacheloretteen. Juuri totesin, että olen varmaan katsonut kyseistä ohjelmaa lähes koko elämäni:-D Ennen katsottiin äidin kanssa vain niitä kausia, joita näytettiin Suomen TV:ssä, mutta viime keväänä keksin, että Ruutu+:ssa on enemmän noita kausia ja koko viime kesä menikin töitä ja Amerikan reissua lukuunottamatta kolutessa läpi kaikki mahdolliset Bachelorit, Bachelorettet ja siihen vielä muutama Bachelor Pad ja Bachelor in Paradise… haha. Kesän jälkeen päätin, että on pakko pitää taukoa, etten tule ihan noista hulluksi. Kuitenkin, viime viikolla huomasin, että pari uutta kautta oli ilmestynyt katsottavaksi ja alkuviikosta sain ensimmäisen noista päätökseen. Tekisi mieli aloittaa jo seuraavaa, mutta se pitää kuulemma säästää joulun päiville…
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with 3 preset
Mulla on pitkästä aikaa ollut ripsienpidennykset ja värjätyt kulmat! Kesällä päätin, että pidän taukoa ensi kesään asti, mutta kuinkas sitten kävikään… Olen kyllä ihan sinut meikittömän naamanikin kanssa, mutta täytyy myöntää, että taidan taas olla hieman koukussa. Nämä on vain niin helpot ja tuovat kivan freesin ilmeen näkemättä lainkaan vaivaa. Varsinkin kun en oikeastaan tykkää meikata. Tästä syystä olenkin usein meikittömänä, jos mulla ei ole pidennyksiä eikä kulmia.

En tiedä miksi, mutta tuntuu, että olen jatkuvasti uupunut. Kun lepään, se auttaa vain hetken, kunnes tunnen taas oloni uupuneeksi. En oikein tiedä, mikä tähän auttaisi. Onneksi nyt viimeiset pari päivää on menty hyvillä energioilla eteenpäin!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with e4 preset
Olen ollut hukassa Instagram feedini kanssa. Tiedän, iso ongelma. En vain osaa päättää, mihin suuntaan haluan lähteä sitä viemään ja mua ärsyttää niin paljon, jos tykkään jostain kuvasta, mutta se ei sovi muiden joukkoon. Intoa olisi myös mennä kuvailemaan, mutta runsaat loskakelit ei oikein inspiroi.

Kaukokaipuuni on kasvanut entisestään, jos se ylipäätään on mahdollista. Haluaisin jo ainakin varata lennot ensi kesälle. Pari päivää sitten katselin jopa lentoja jouluksi… Mulla tosiaan on ”vain” neljä päivää vapaata joulun aikaan ja katselin lentoja USA:han. Kyllä, tajusin itsekin lopulta, että idea on täysin pähkähullu.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with c1 preset

Olen ollut hieman pessimistinen tuon lumen suhteen. Vaikka sitä satoikin oikein kunnolla pelkään, että tiedossa on anyway musta joulu… 😦 Pidetäänhän kaikki sormet ja varpaat ristissä valkoisen joulun puolesta, pidetäänhän?

Kävin hieman fiilistelemässä Tampereen joulutoria ja täytyy sanoa, että sieltä joulutunnelmaa tarttui hieman muhunkin! Veimme myös kaukomaille lähtevät joululahjat alku viikosta postiin.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with 3 preset
Keskiviikkona treffasin töiden kautta tuttua kaveria, jonka kanssa ei oltu koskaan nähty näin vapaa-ajalla muuten vain. Onneksi nähtiin, sillä aika kului kuin siivillä ja juttua riitti! ❤️

Tänään sain asiakkaalta ”kahvinsekoitustikkuun” kirjoitetun ”joulukortin” ja työkaverilta itseleivottuja pipareita. ❤️ Tällaisista tulee aina niin hyvä mieli.

Miten on, onko teillä jo joululaulut soineet kesäkuusta asti, lahjat ostettu ja piparit leivottu? Vai onko siellä ruudun takana muitakin, joilta joulufiilis on tänä vuonna vähän hakoteillä?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s