Myötätuulta + smoothie-resepti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with 1 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with j1 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with j1 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with j1 preset
Moikka!

Ilokseni voin todeta, että mulla menee nyt paljon edellistä postausta paremmin. Mieltäni painanut asia ratkesi vihdoin, ehkä jopa hieman yllättäen, mistä olen todella helpottunut. Ehkäpä tästä vuodesta tulee sittenkin onnistunut! Ehkä.

Ihanaa helmikuun ensimmäistä.

Olen tänään ollut ihan vain yksin kotona kuvaillen ja smoothieta tehden. Kävin kaupassa hakemassa smoothie-ainekset, mutta muuten olen pysytellyt visusti neljän seinän sisällä piilossa ulkona mylläävältä lumimyräkältä, joka tässä vaiheessa talvea saa mut kaipaamaan äkkiä auringon alle.

Auringosta puheenollen, varasin pari viikkoa sitten lennot taas USA:han kesäksi! Tällä kertaa tulen viettämään siellä koko kesäkuun, mistä olen niin niin niin innoissani! Voiko jo alkaa pakkaamaan matkalaukkua?

Tähän loppuun jaan kuvissä näkyvän smoothien reseptin, sillä siitä tuli varsin onnistunut, vaikken juuri mitään suunnitellut heitellessäni aineksia ostoskoriin.

Blenderiin päätyi:
– hetken pakkasessa kylmentyneitä banaanin paloja
– karhunvatukoita (jäisiä)
– vadelmia (jäisiä)
– Puhdistamon marjasmoothie-jauhetta (koska päätin olla laiska, hah)
– hieman maustamatonta, sokeritonta, kasvipohjaista jogurttia
– chia-siemeniä

Pohjalla:
– aijemmin mainitsemaani jogurttia
– marjoja

Päällä:
– mulperi-marjoja
– passionhedelmää

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.