10 asiaa, joita et luultavasti tiennyt minusta

1. Säilytän viime kesän jenkkireissuni tiimoilta jääneitä dollareita edelleen lompakossani, haha. En vain ole saanut aikaiseksi ottaa niitä sieltä pois ja kohtahan niille tulee taas käyttöä! Joskus on kyllä huvittanut, kun joku on esimerkiksi kysynyt olisiko minulla lainata 1 euroa. Olen sitten alkanut kaivelemaan kolikoitani ja aikani kaiveltuani on vastapuoli varmasti  ihmetellyt, miten kuullostaa siltä, että pussissani olisi paljon kolikoita, mutta en saa niistä koottua yhtä vaivaista euroa! 😀

2. Olen aina inhonnut pelaamista; joukkuepelejä, pallopelejä, lautapelejä, tietokonepelejä… kaikenlaisia pelejä!

3. Viihdyn hyvin yksin ja saatan jopa ahdistua, ellen saa yhtään omaa aikaa, mutta rajansa kaikella; usein jos olen ollut koko päivän yksin huomaan iltapäivästä olevani masentunut ja todella turhaantunut. Tämän vuoksi yritän aina järjestää vapaapäivilleni jotain aktiviteettia jonkun kanssa. Yksinoloa osaa arvostaa rutkasti enemmän silloin, kun sitä ei ole liikaa.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA          Processed with VSCO with j1 preset
4. Kuunnellessani musiikkia itsekseni esimerkiksi bussissa kuuntelen lähes aina countrya. Se onkin lempimusiikkilajini!

5. En omista ajokorttia. Varmasti jossain kohtaa elämääni tulen sellaisen hankkimaan, mutta vielä en ole kokenut tarvitsevani sitä niin paljon, että haluaisin maksaa itseni kipeäksi saadakseni sen. Lisäksi tykkään kulkea bussilla. Ainoa huono asia bussilla kulkemisessa on se, ettei itse voi vaikuttaa aikatauluihin.

6. Kautta aikojen minua on luultu ikäistäni nuoremmaksi. Olenkin tottunut siihen, että minut arvioidaan lähes poikkeuksetta alle 18-vuotiaaksi, mikä on välillä jopa pistänyt ärsyttämään. Kuitenkin, viime aikoina muutama ihminen on olettanut minun olevan muutaman vuoden vanhempi, kun mitä olen, mistä olen ollut todella yllättynyt.

7. En ole varma olenko maininnut asiasta täällä blogissa ennenkin, mutta olen todella ”kaikki tai ei mitään” -tyyppi. Joko panostan johonkin asiaan täysillä tai sitten en voisi vähempää olla kiinnostunut. Olen myös ihminen, jonka pitää tajuta asiat itse. Ei esimerkiksi auta, että joku sanoo minulle useaan kertaa, että kannattaisi hoitaa joku asia. Todennäköisesti hoidan sen vasta sitten, kun ymmärrän oman kokemuksen kautta, että tämä kyseinen asia todella kannattaa/olisi kannattanut hoitaa kuntoon.

8. Olen aina halunnut omata ruskeat silmät. Nuorempana halusin myös tummat hiukset, mutta onneksi äiti ei koskaan antanut mun värjätä niitä mustaksi..:-D
OLYMPUS DIGITAL CAMERA          Processed with VSCO with j1 preset
9. Olen todella kärsimätön ihminen enkä voi sietää, jos joku sanoo mulle vaikka: ”hei mun täytyy kertoa sulle jotain”, mutta tämä ihminen ei kerro kyseistä asiaa heti vaan täytyy odottaa. Miten piinaavaa!!!

10. Juoksen lähes poikkeuksetta AINA bussipysäkille. Välillä aikaa on sen verran, että ehdin kävellä jonkin matkaa, mutta yleensä enemmän tai vähemmän juoksen. Mikä siinä on, että vaikka aikaa lähtöön valmistautumiseen olisi kuinka paljon, lähden aina viime tipassa?! Positiivista on se, että kaikesta huolimatta en juuri koskaan myöhästy.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.