Erilainen vapaapäivä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with j1 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with j1 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with 1 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with j1 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with j1 preset
Maanantaina mulla oli todella itselleni epätavallinen vapaapäivä. Normaalisti vietän vapaalla enemmän tai vähemmän aikaa yksin. Tällä kertaa aikaa yksinoloon ei juuri jäänyt, sillä heti aamupalan syötyäni suunnistin treffaamaan kaveriani. Jutustelimme alkuun pari tuntia kahvilassa, josta uskaltauduimme hyytävään pakkassäähän nappaamaan muutamat kuvat. Kuten arvata saattaa, kyseinen kuvaussessio ei ollut mikään maailman onnistunein, sillä olimme molemmat aivan jäässä! Asennot olivat jäykkiä ja naama punotti. Tämänkin postauksen mustavalkoisessa kuvassa korvani on värillisessä versiossa tulipunainen, ihanaa..:-D
Toisinaan rakastan näitä pakkaskelejä, toisinaan toivoisin niiden olevan edes hieman lauhkeampia. Ei tosin pitäisi valittaa yhtään, kerrankin kun on kunnon talvi.

Hrrrr.

Kuvausten jälkeen rynnistin lempparikahvilaani, jossa minun oli määrä tavata toinen kaverini (ja tilasin ison kupin lämmintä raakakaakaosta valmistettua kaakaoa!!) En ole varma, olenko koskaan aikaisemmin sopinut näkeväni kahta eri kaveria saman päivän aikana. Saattaa kuulostaa hassulta, mutta olen aina varonut antamasta sellaista vaikutelmaa, että näkisin kavereitani ”liukuhihnalla”. Olen halunnut antaa jokaiselle oman aikansa enkä kiirehtiä toisen luota tapaamaan toista. Onneksi tälläkään kertaa ei tarvinnut kiirehtiä, vaan ehdin kummankin kanssa viettää kunnolla aikaa ja vaihtaa kuulumisia.

Kaikenkaikkiaan päivä oli oikein ihana ja voimaannuttava, vaikka aikaa pelkkään oleskeluun ei juuri jäänyt. Tällaisia päiviä täynnä kivaa tekemistä ja huikeita ihmisiä tarvitsisin arkeeni lisää, sillä näistä saa niiiin paljon energiaa! Nyt vaikka univelkaa on jälleen kertynyt mojova määrä, en malta odottaa mitä kaikkea muuta tämä viikko tuo tullessaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s