Ystävänpäivänä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA          Processed with VSCO with 2 preset
Moikkamoi!

Ihanaa ystävänpäivää vuorokauden myöhässä. Itselleni päivä ei juuri ollut normaalia kummempi, mutta nautin siitä silti! Aamupäivästä kävimme kaverin kanssa syömässä ja vähän kaupoilla, jonka jälkeen suunnistin pienessä hepulissa töihin. 😀 Työpäivä kului pitkälti ystävänpäivähulinoissa ja vaahtokarkki- sekä suklaaövereitä vedellessä. Täytyy sanoa, että olen viime päivinä syönyt sen verran monta laskiaispullaa ja karkkia, että huh nyt riittää.

Töistä lähdettyäni höpisin vielä parisen tuntia poikaystävän kanssa puhelimessa. Emme ole kuluneen neljän vuoden aikana vielä koskaan voineet viettää ystävänpäivää yhdessä, joten hän ehdotti, että tulevana kesänä menisimme myöhäisille ystävänpäivätreffeille, mikä on mielestäni ihana idea. Sitä odotellessa.

Näin ystävänpäivän jälkimainingeissa täytyy todeta, että viimeisen parin viikon aikana olen viettänyt epätavallisen paljon aikaa kavereiden kanssa, mikä on varmasti osasyy siihen, miksi hymyni ei meinaa hyytyä! Olen aina miettinyt, että jos muuttaisin maailmalle, yksi suurimmista asioista, mistä jäisin paitsi olisi takuulla maailman parhaat ystävät, sillä en usko, että tulisin löytämään heidän kaltaisiaan. En koskaan löytänyt, enkä varmaan tulisi löytämään. Kiitos, kun olette.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s