5 x paras asia tällä viikolla

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with j2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with j1 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with j2 preset
💕 Koko viikon jatkunut hyvä fiilis – Tiedättekö, kun joskus on sellaisia viikkoja ja päiviä, jolloin mikään ei meinaa sujua. Tämä viikko ei kuulunut niihin! Toki välillä oli kiukkua, väsymystä, mutta pääasiassa hyvällä fiilingillä mentiin eteenpäin.

💕 Ihmiset – Työkaverien näkeminen töissä, treffit kavereiden kanssa, vanhemmilta saadut ystävänpäivälahjat aka kukat ja sydämenmuotoiset kauraleivät, aamuiset hengailut veljen kanssa, joka on ollut vapaalla armeijasta koko viikon.

💕 Orastava keväinen tunnelma – Tällä viikolla on ensimmäistä kertaa tuntunut jopa hieman keväiseltä, johtuen mitä luultavammin ajoittaisesta auringonpaisteesta, loskakelistä ja penkkariajeluista, joiden ohi satuin kulkemaan ollessani työasioilla.

Fun Fact:
En koskaan osallistunut omiin penkkareihini enkä abiristeilylle. Silloin aikoinaan pohdin mahtaako asia harmittaa jälkikäteen, mutta nyt voin sanoa, että eipä oikeastaan. Juuri penkkariajelu olisi voinut olla ihan kiva omien parhaiden kavereiden kanssa, mutta he olivat siinä vaiheessa jo valmistuneet, joten se ei ollut mahdollista.

💕 Ripsihuolto – Olen varmasti täällä aijemminkin maininnut, että meikkaan harvoin silloinkin, kun minulla ei ole ripsienpidennyksiä eikä värjättyjä kulmia. Kuitenkin, tykkään pidennyksistä sekä värjätyistä kulmista tosi paljon ja niiden kanssa sekä tuntuu, että näyttää freshiltä! En tykkää meikata, koska en ensinnäkään osaa tehdä hienoa meikkiä ja lisäksi meikki saa oloni tuntumaan tunkkaiselta… Siispä ripsihuollon jälkeinen fiilis on mitä mahtavin, kun kuontalo on taas hetken kunnossa!

💕 Asiakkaan kommentti – ”Olenko mä muuten sanonut, että sä oot tosi kiva”, kysyi eräs asiakas vaihdettuamme muutaman sanasen hänen ollessaan lähdössä. Ihana.

Toivottavasti teilläkin on ollut mukava viikko!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.