Vapaapäivä Helsingissä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA          Processed with VSCO with j1 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA          Processed with VSCO with j1 preset
Moi!
Pahoittelut vähäisestä kuvasaldosta. Tarkoitus oli tehdä reissu Helsinkiin kaverin luokse osittain kuvaillaksemme, mutta onnistuin kaivamaan kameran repusta yhden vaivaisen kerran napatakseni muutaman kuvan herkullisista matcha lateista, jotka nautittiin Andantessa kaiken ulkona reippailun ja syömisen lomassa. Testattua tuli myös Date + Kale ensimmäistä kertaa ja Paulig Kulmaan päädyimme vielä haukkaamaan pientä purtavaa (mm. i-h-a-n-a-a raakakakkua!) ennen kotiin lähtöäni. Lähes pelkkää syömistä siis, mutta sehän sopi meille!

Pakko muuten kysyä, onko kukaan niin mukavuudenhaluinen eräjorma, että lähtee tuollaiselle reissulle kunnon toppahousut jalassa? Mä olen! 😀 Eipähän ainakaan tullut kylmä.

Kuten olen monesti sanonut: Helsingissä on aina ilo käydä, mutta useimmiten on myös kiva palata kotiin väsyneenä päivästä. Tänäänkin tuli aurinkoisessa säässä käppäiltyä sen verran, että uni tulee takuulla heti, kun maltan painaa pääni tyynyyn. Jos pitäisi luetella maailman kymmenen parasta fiilistä, pääsisi tämä kyseinen tunne varmasti listalleni.

Huomenna mulla on vielä vapaapäivä, joten aijon treffata kaveria ja ottaa täysin rennosti, mikä tulee tekemään terää kaiken tämän kertyneen univelan vuoksi, ja muutenkin. Viimeisen kuukauden aikana olen todella hyödyntänyt vapaa-aikani; nähnyt paljon kavereita, leiponut, kuvannut, käynyt kävelyillä ja muuta kivaa, mutta tiedättekö, kun välillä kaikkein parasta on vain käpertyä peiton alle katsomaan jotain hyvää sarjaa tai sitten olla vaan, kaikessa hiljaisuudessa tekemättä yhtikäs mitään?

Mulla on sellainen kutina, että huomisestakin tulee hyvä päivä! Nyt kuitenkin unta palloon. Palataan pian asiaan. Hyvää yötä!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.