Through My Phone

Tänään luvassa on muutamia puhelimella otettuja kuvia viime aijoilta. Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen päätökseeni ostaa uusi kamera, mutta sen ostettuani puhelinkuvien ottaminen on jäänyt todella vähälle ja välillä niitä on jopa ikävä, sillä puhelimella otetuissa kuvissa on omanlaistaan tunnelmaa. Ne on monesti otettu harkitsemattomasti, hetkessä. Monet näistä ovat ylläri ylläri ruokakuvia, mutta ei kai se haittaa, nythän on viikonloppuvapaatkin kaikilla (paitsi itselläni, hah) alkamassa. Fiilistellään siis hieman ruokaa. Täältä pesee!
Pictures-001
1. Prework selfie. Äiti oli edellisenä päivänä tehnyt mulle nuo letit ja pidin niitä edelleen päässäni, koska en osannut/osaa itse tehdä itselleni uusia. 😀 (Siis sellaisia, jotka ei heti repsota…)
2. Paras kahvila, hyvä seura. Mitä muuta sitä voisikaan toivoa vapaiden alkaessa.
Hiljattain päivitetty-001
3. Eiliset Kombuchat, jotka haettiin Ruohonjuuresta juuri ennen kuin suuntasin takaisin Tampereelle. Cheers and Bye! Jos et ole koskaan maistanut Kombuchaa, suosittelen.
4. Aurinko+talvi+pakkanen=parasta!
Hiljattain päivitetty1-001
5 & 6. Noin viikko sitten käytiin testaamassa Tampereelle rantautunut Espresso House, joka oli mielestäni todella jees, niin sanotusti. Voisin hyvin kuvitella istuskelevani tuolla pidemmänkin aikaa, vaikka näpytellen koneella jotain. Ehdottomasti positiivinen yllätys.
Hiljattain päivitetty4-001
7. Ostan harvoin vaatteita, mutta silloin kun ostan, innostun yleensä ostamaan enemmän kuin yhden kappaleen. Tämä oli viikko sitten, kun olin juuri missannut bussin ja ajauduin puolivahingossa vaatekaupoille tappamaan aikaa. No, sieltähän minä saavuin kotiin pari tuntia myöhemmin täyden ostoskassin kanssa…
8. Paulig Kulman raakakakku sai hiipuneen raakakakkuinnostukseni jälleen heräämään. Nam. Jotain niin raikasta ja erilaista.
Hiljattain päivitetty2-001
9 & 10. Kylmä oli ja väsytti ja pelkäsin tippuvani jäihin ja hukkuvani, mutta selvittiin. Kaikkialla on nyt niin superkaunista. Montakohan kertaa olen jo fiilistellyt näitä aurinkoisia pakkaskelejä?!
Hiljattain päivitetty5-001
11. Date+Kale, sanoisin, että 3/5 ensimmäisen kokeilun jälkeen. Menisin uudelleen.
12. Tampere ❤︎  Vaikka kaukokaipuu onkin kova, tykkään tästä kaupungista aina vaan enemmän ja enemmän.
Hiljattain päivitetty3-001
13. Tässä heti yksi syy rakastua Tampereeseen: Bistro Naapuri. Tuolla tulee ravattua alvariinsa, mutta olen aina sanonut, että mitäpä sitä hyvää vaihtamaan. Mikäli siis etsinnässä on herkullinen ja viihtyisä lounasmesta tai paikka, jossa treffata kavereita, kannattaa tämä kahvila ehdottomasti testata!
14. Eilen ollessani matkalla bussilla linja-autoasemalle bussikuski huusi kesken matkan: ”Vien teidät tohon ykkösen pysäkille ja lopetan tän vuoron tähän!” Öööö aijaa? Niinpä hän jätti meidät seuraavalle pysäkille odottamaan toista bussia. Vieläkin hämmentää tämä odottamaton tilanne. Ilmeisesti kyseinen kuski vain päätti syystä tai toisesta lopettaa vuoronsa kesken.

Sellaista! Ei muuta kuin ihanaa viikonloppua kaikille!

PS. Jos mielessäsi on aihe, josta toivoisit minun kirjoittavan, älä epäröi kertoa sitä kommenttiboxissa! 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.