6 X tänään sattunutta

Processed with VSCO with b5 presetProcessed with VSCO with b5 preset
1. Olen viime aikoina kiinnittänyt huomiota itsessäni uuteen piirteeseen; Tapaan olla aikaansaamaton tiettyjen asioiden suhteen, kuten esimerkiksi siivouksen. (No, tämä on ollut jo tiedossa, mutta…) tänäänkin olin koko aamun tekemättä mitään, kuitenkin, sitten kun oli aika lähteä bussille, meikäläinen alkoi siivoamaan… Joskus saatan saada siivousvimman juuri ennen nukkumaanmenoa, kun olen jo pessyt hampaat ja valmiina yöpuulle.

2. Osittain kohdasta 1 johtuen myöhästyin bussista. Tiedättekö sen potuttavan tunteen, kun bussi menee suoraa nenän edestä ohi?! Ei auttanut muu, kuin juosta/pikakävellä yli 2km pysäkille, josta menee useammin busseja ja onneksi ehdin lopulta ajoissa kaupunkiin. Hikisenä, kylmissäni ja räjähtäneen näköisenä. 😀

3. Päätin (huom. kuullutan tämän nyt täällä, jotta en voi luistaa!), että herään huomenna aamulla super ajoissa, jotta ehdin jonnekin kuvaamaan auringonnousua. Mulla on huomenna vapaapäivä eikä mitään sovittua menoa, joten tiedän, että jos en pakota itseäni ylös ajoissa, koko päivä menee lorvimiseen.

4. Söin peräti viisi päärynää! Koska teki mieli, haha.

5. Vielä hauskempaa: Minua kehuttiin tyylikkääksi. Ihana kommentti, mutta olen oikeasti epätyylikkäin ihminen kenet tiedän! 😀

6. Mulla on tuon päivän pakollisen reippailun jälkeen ollut todella virkeä ja kiva olo. Tavallaan olen onnellinen, että myöhästyin bussista, sillä se pakotti minut ulkoilemaan. Sitä kun en muuten saanut aikaiseksi.

Hyvää yötä! On paineltava pehkuihin, jotta jaksan herätä huomenna.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.