Kuka on Silja? 10 faktaa minusta

Moikka! Tänään ajattelin kertoa 10 random faktaa itsestäni. Tarkoituksena on, että mikäli siellä ruudun toisella puolella on lukijoita, ketkä eivät minua tunne tai ole koskaan tavanneet, opitte nyt tuntemaan minua hieman paremmin. Jos siis jo tunnet minut, eivät tämän postauksen faktat todennäköisesti ole sinulle uutta infoa.

(Edit: Tajusin noin puolessavälissä tätä postausta, että juurihan mä noin kuukausi sitten tein postauksen, jossa kerroin faktoja itsestäni. Lupaan, että tämä jää tällä erää viimeiseksi tällaiseksi postaukseksi, haha… Nämä faktat eroavat edellisistä sen verran, että nämä ovat aika perus tietoa, kun taas viime kertaiset olivat hieman erikoisempia)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with j1 preset
1. Olen aina ollut aika ujo. Sanotaanko, että vaihtarivuoteni aikana/sen jälkeen olen rohkaistunut jonkin verran enkä enää pidä itseäni niin ujona, vaikkakin isoissa porukoissa pysyttelen edelleen mielelläni taka-alalla.
2. Jos ei vielä ole käynyt selväksi (haha): Olin Texasissa vaihdossa vuosina 2013-2014 ja siitä saakka olen elänyt kaukosuhteessa. Olen miettinyt, että haluaisin kirjoittaa blogipostauksen aiheesta, mutta en ole vielä varma, mahtaako aihe sittenkin olla liian henkilökohtainen…
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with j1 preset
3. Minussa on aina ollut enemmän tai vähemmän taidesielua. Tämä puoli jäi taka-alalle innostuttuani treenaamisesta, mutta nyt kun en ole voinut treenata, on taidesieluni tullut taas esiin, mikä on enemmän kuin tervetullutta!
4. Haluaisin olla aamuihminen, mutta en ole. En totta tosiaan ole. 😀
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with j1 preset
5. Minulla ei koskaan ole ollut selkeää unelma-ammattia enkä vieläkään tiedä, mikä haluan olla ”isona”. Mainittakoon kuitenkin sen verran etten koskaan ole pitänyt rahaa tärkeimpänä prioriteettina. En oikein ymmärrä sitä, että jotkut lukevat vaikkapa lääkäriksi vain hyvän palkan vuoksi. En kai muuta voi tehdä, kuin nostaa hattua näille tyypeille, koska itselläni ei riittäisi motivaatio, mikäli ala ei kiinnostaisi.
6. Olen ehdottomasti rentojen vaatteiden ystävä enkä tykkää yhtään pitää farkkuja jalassa. Mitä rennommat kuteet sen parempi. Vaatekaupoilla isken silmäni ensimmäisenä huppareihin yms.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with j1 preset
7. En omaa pitkää pinnaa. Olisi kiva olla kunnon viilipytty, mutta sitä lahjaa ei minulle ole suotu. 😀
8. Yksi pahimmista painajaisistani olisi, että minun pitäisi vetää stand up:ia isolle (tai pienelle) yleisölle. Muistan, kun lukiossa meidän piti ilmaisutaidon tunnilla tämä tehdä ja se oli HIRVEÄÄ. Never again.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with j1 preset
9. Uskon, että jos jotain tahtoo tarpeeksi, se on mahdollista saavuttaa, vaikka unelma olisi hullumpikin.
10. Olen aika perso makealle. Aina suklaasta taateliin. Viime vuosina olen suosinut enimmäkseen terveellisiä herkkuja. Yhteen vaiheeseen en syönyt melkein vuoteen mitään valkoista sokeria tai vehnää sisältävää. Nykyään pyrin balanssiin terveellisten ja epäterveellisten herkkujen välillä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.