Vapaaehtoinen herätys klo 5.45

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with j2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with j2 preset
Olin eilen niin reipas, että tuo päivä ansaitsee ihan oman postauksensa. 😀 So let’s get started!

Kuten otsikko kertoo; herätys oli kello 5.45. Edellisenä iltana olin hieman epäillyt, että normaaliin tapaani olisin aamulla niin väsynyt, että päättäisin vain kääntää kylkeäni ja jatkaa unia, mutta ei, minä tyttö ponkaisin ylös. Tiistaina kerroin teillekin suunnitelmastani mennä kuvaamaan auringonnousua ja näin todella tapahtui. Siitäkin huolimatta, että isäni varoitteli minua moneen kertaan, miten kylmä aamu tulisi olemaan.

Ja niin minä marssin 28 asteen pakkasilla pitkin Pyynikkiä. Olin pukenut ylleni kolme neuletta sekä toppatakin, kahdet housut plus ulkohousut, pipon, villasukat ja jättimäisen kaulahuivin. Silti, joka kerta, kun otin tumpun pois kädestäni, käteni jäätyi heti. Kuvaussessioni ei siis sujunut aivan kuten olin suunnitellut, mutta se ei minua haitannut, sillä kaikesta huolimatta oli ihana ulkoilla raikkaassa pakkassäässä (kunnes varpaani olivat aivan jäässä) ja sainhan minä muutaman tyydyttävän otoksenkin.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with j5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with j2 preset
Kuvailujen jälkeen suuntasin työpaikalleni lämmittelemään. Olin ajatellut käveleväni vähän juoksumatolla tms. mutta olinkin sen verran kylmissäni, etten millään halunnut ottaa kaikkia niitä vaatekerroksia pois. Niimpä vaihdoin pari sanaa työkavereideni kanssa ja kävin sitten syömässä lounaan lempikahvilassani, minkä jälkeen lähdin kohti kotia.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with j5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with j5 preset
Kotona leivoin terveellisiä korvapuusteja ja mutustelin niitä samalla, kun kuvailin hieman lisää – tällä kertaa sisätiloissa lämpimässä. Nuo korvapuustit tuovat aina mieleeni brunssit, joita tapasimme järjestää kaverini kanssa. Menuna oli kaikkea terveellistä, mutta sitäkin herkullisempaa ja fiilisteltiin aina sitä, miten kaikki voi maistua niin hyvältä! 😀 Koska uudestaan?!?!

Anyway, olin suunnitellut meneväni aikaisin nukkumaan, mutta päätinkin käydä vielä saunassa, mikä kieltämättä oli täydellinen päätös täydelliselle päivälle. Nukkumatti ei muitenkaan tainnut olla samaa mieltä kanssani, sillä tänä aamuna oli extra vaikeaa saada itseni ylös sängystä. Siispä vannon, että menen iltakahdeksalta tänään nukkumaan, jotta saan kunnon yöunet.

Viimeistään sunnuntaina tulee ulos seuraava postaus, joka käsittelee sosiaalista mediaa. Pyrin postaamaan ainakin pari kertaa viikossa ja fiiliksen mukaan enemmän. 🙂 Kivaa loppuviikkoa!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.