Mehustuksen pauloissa jälleen

231
Meillä on on-off suhde mehulinkoni kanssa. Välillä olen jyystänyt sillä mehuja päivästä toiseen, kun taas toisinaan se on lojunut nurkassa keittiöpyyhkeen alle peiteltynä, jottei linko pölyttyisi käyttämättömyyden aikana. Nuo niin sanonut off-jaksot johtuvat lähinnä siitä, että kyseisen vekottinen jokainen osa pitää käytön jälkeen pestä ja minua välillä laiskottaa. Siispä en jaksa kaivaa linkoa esiin tietäen, mikä ”homma” on saada se takaisin odottamaan seuraavaa käyttökertaa.

Nyt viime aikoina olen kuitenkin taas innoissani väsäillyt mehua aamiaisen kanssa nautittavaksi ja muutenkin. Postauksen kuvat ovat kaverini ja hänen miehensä uudesta ihanasta kodista, jossa on mitä kuvauksellisin keittiö, haha.

Mehustus on mainio ja herkullinen tapa tankata vitamiineja. Välillä panostan kunnolla ja lykkään linkoon paljon kaikkea erilaista, useimmiten vihreää. Normaalisti tykkään kuitenkin tehdä mehuni hyvin perusaineksista. Esimerkiksi tähän minun ja kaverini tekemään mehuun tuli parsakaalia, porkkanaa ja omenaa.
Yksi suosikkiyhdistelmistäni puolestaan on appelsiini-porkkana(-inkivääri) tai sitten ihan vain pelkkä appelsiini. Yhdillä messuilla maistoin omenasta ja sitruunasta tehtyä mehua, jonka muistan olleen superia!

Täytyypä viikonlopuksi käydä ostamassa lisää aineksia, jotta saan pistää kunnon mehutalkoot pystyyn! Miten on, tykkäätkö sinä mehustaa? Jos vastaus on kyllä, hyviä reseptejä saa heittää tähän suuntaan!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.