Kaksi kuukautta kesään! Suunnitelmani loppukeväälle

26.3. 126.3. 2
Otettuani postauksen kuvat tajusin, että joku varmasti luulee, että meikäläisellä on tullut peräti 26 vuotta elämää täyteen. Ei suinkaan, vaan tänään on 26. maaliskuuta, mikä tarkoittaa sitä, että enää tarvitsee odottaa noin kaksi kuukautta kolkutellaksemme kesän ovia!! Kuka muu hyppii jo sohvalla, juoksee päätöntä ympyrää ja kaataa pari kukkaruukkua siinä tohinassa?! Itse olen ainakin järrrrkyttävän täpinöissäni.

Maltti taitaa kuitenkin olla valttia, joten siirrytään hetkeksi kertaamaan suunnitelmani loppukeväälle ennen, kuin lähden kesäkuuksi pois.

Suunnitelmissa olisi…

…panostaa paljon blogiin. Tämä blogi ei ole läheskään siellä, missä haluan sen olevan. Kehitettävää löytyy rutkasti, jotta saan teille mielenkiintoisempaa luettavaa, kehittyneempiä kuvia ja miellyttävämmän ulkoasun. Pikkuhijaa, pikkuhiljaa.
…kehittää valokuvaus ja kuvanmuokkaustaitojani. Aina voi ja pitää oppia uutta! Tämä onkin aihe, josta janoan tietoa.
…päivittää hieman vaatekaappiani, erityisesti kesävaatteiden osalta, sillä tuntuu, ettei minulla ole kesäksi mitään puettavaa. Jotkut uudet vapaa-ajan kengätkin pitäisi hankkia.
…tehdä läppärilleni suursiivous (!!!) Kyseinen vekotin on aivan liian täynnä kaikenlaista. Mm. niitä lukuisia kuvia, joita otan päivittäin. Ennen kuin koneeni poksahtaa ja menetän kaikki nuo tärkeät kuvat, täytyisi minun järjestää aikaa niiden siirtämiseen ulkoiselle kovalevylle. Niin ja uusi muistikortti kameraankin pitäisi hankkia.

Tässä tulee nyt se minulle ehkä suurin kevään sunnitelma:
Lupauduin mennä hoitamaan toukokuuksi tuttavamme koiraa, kun hän puolestaan on toisella puolella maailmaa.

Tulen siis asumaan hänen luonaan ja siinä, missä tuo ajatus jännittää se myös saa minut todella innostuneeksi, sillä alue, missä kyseinen asunto sijaitsee on minulle aivan täydellinen ja siellä ehdottomasti kelpaa tehdä pidempiäkin lenkkejä koiran kanssa. Vaikka koiran hoitaminen ei varmasti tule olemaan koko ajan helppoa, se on jotain, mitä todella haluan tehdä, sillä olen aina haaveillut omasta koirasta. Saanpahan nyt sitten nähdä, millaista koiranomistaminen todella olisi. Uskon sen olevan ajoittain vaativaa, mutta sitäkin enemmän antavaa. Kyllä minua hieman jo jännittää, sillä haluan suoriutua tehtävästäni mahdollisimman hyvin. Minulla on kuitenkin vahva luotto siihen, että näin myös tulee tapahtumaan, kunhan vain noudatan tarkasti omistajan antamia ohjeita ja annan tuolle suloiselle eläimelle paljon rakkautta hänen äitinsä ollessa poissa. Oikeastaan en malttaisi odottaa!

Tällaista! Tämän jälkeen onkin sitten jo aika pakata kimpsut ja kapsut ja suunnata lentokentälle.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.