Olo kuin täti Monikalla

0D537E8E-B8EA-4075-9987-620D6F7DAFDA10296DA2-7C8F-4759-ABB6-6018E38648291522BAC5-CAF0-4098-B8DD-A79702AD247B
Tällä viikolla olen blogin suhteen selkeästi jo kesätunnelmissa, sillä aika kesäpainotteisilla aiheilla mennään. Toivottavasti ketään ei haittaa. 🙂

Vielä ei ole aika lierihatuille ja ohuille mekoille. Enkä minä ole muotibloggaaja, mutta tuossa taannoin päätin tylsyyteeni järjestää itselleni kuvaukset, vetäistä uuden kesämekon päälleni ja fiilistellä hieman tulevia (toivottavasti) lämpimiä säitä. Texasissa ainakin tulee onneksi olemaan varma lämpö, mikäli Suomen säät eivät suosi. Tajusin muuten, että ostin tuon hatun aikalailla kolme vuotta sitten kesällä olessani juuri mainitussa osavaltiossa. Se oli päässäni muunmuassa paluulennollani kaiketi peittämässä itkusta punoittavia kasvojani. Muistoja, muistoja.

Hattuja tulee käytettyä harmittavan vähän, vaikka niitä rakastankin. Hattu päässä olo on ainakin pari kiloa itsevarmempi, niiden alle voi suojautua ja ne tuovat asuun kivaa yksityiskohtaa ja särmää. Me likes! Tyylini vain on yleensä niin rento, etteivät hatut aina sovi siihen. Tänä vuonna lupaan kuitenkin käyttää niitä enemmän. 🙂

Mekkotyyppiä en toden totta ole, mutta sopivan tilaisuuden tullen niitäkin on kiva vetää päälle. Yllä näkyvässä yksilössä huomioni kiinnitti korkea kaula-aukko ja se fakta, että yläosasta näkyy hieman läpi, ei liikaa, vaan mielestäni juuri hyvän maun mukaisesti. Myös kuosi on super kiva. Kyseisen löydön tein BikBokissa. Tähän mekkoon ei vielä liity muistoja, mutta toivottavasti pian liittyy!

Lämpimät säät, olette tervetulleita! Täti Monika is ready for you.

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.