Muutoksia blogin ulkoasuun

13A75372-F179-4BF7-BA19-083314438C421850B010-B04C-4745-93FC-A679B71AC9AC5BA40C77-9038-462E-9B70-4181D846E0EE
Heippa!

Kuten jotkut ovatkin saattaneet huomata, päivitin hitusen blogin ulkoasua. Vaikka pidinkin edellisestä banneristani, sen laatu oli suht huono, sillä kuva oli iPhonella otettu. Oli siis aika vaihtaa tilalle jotain uutta ja laadukkaampaa.

Kuitenkin luulen, että tämä nykyinen banneri tulee olemaan väliaikainen, sillä tulevaisuudessa haluaisin ulkoasun olevan suht ajaton ja nyt kun on kesäkin tulossa, pipo ja teddy jacket eivät oikein sovi vuodenaikaan. 😀

Pyrin siihen, että blogini olisi linjassa Instaramini kanssa. Joskus on tuntunut, että kaikki on yhtä sillisalaattia ja olen vahvasti hakenut omaa tyyliäni tehdä tätä juttua. Nyt tunnen, että alan vihdoin löytää oman paikkani ja olla tyytyväinen siihen mitä teen. Saatan tosin olla taas kuukauden päästä eri mieltä, heh.

Siinä missä alan löytää omaa tyyliäni, olen myös megamotivoitunut somejuttujen suhteen! Koko ajan tekee mieli olla tuottamassa uutta materiaalia, koska se on vain niin kivaa!! On mahtava fiilis, kun on tyytyväinen juuri otettuihin kuviin ja pääsee editoimaan niitä. Pysykää siis kuulolla, sillä uusia postauksia on tulossa kunnon tykityksellä!

Ihanaa päivää jokaiselle. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s