Onnellisuus aamuauringossa

468E8135-3728-4D23-A9FC-145EDD39D4F97CC30170-C3F6-4177-8978-9732A95BD43D
Joskus haluaisi vain ottaa kevään syleilyyni ja rutistaa sitä kovaa. Kertoa, kuinka ihana se on. Niin monta kertaa, että sen posket alkaisivat helottaa punaisina.

Sanotaan, että kevät on rakkauden ja ihastumisen aikaa. Joskus ajattelin moisen olevan myytti, mutta vuosi vuodelta olen alkanut uskoa tuohon ”myyttiin” enemmän ja enemmän. Keväällä jokainen askel tuntuu kepeämmältä, on helppo hymyillä, tuntuu siltä, ettei mikään ikinä voisi pilata valloillaan olevaa fiilistä, joka on täyttänyt sydämeni ja sieluni olemassaolollaan.

Marssiessani töihin aamuauringossa vaikuttaa, etteivät asiat voisi olla paremmin. Tekee mieli hymyillä vastaantulijoille tai heittää läpyt, levittää hyvää oloa ja iloa. Aurinko paistaa talojen kattoihin luoden käsinkosketeltavan tunnelman koko hiljaisuuttaan huutavaan kaupunkiin.

Voi kunpa aina voisi olla kevät.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.