10 faktaa minusta, osa 2

BFBD46B0-B602-470E-9FBD-DEB65FF69CB8
1. Normeni ovat ylitaipuisat ja kautta aikojen ihmiset ovat jaksaneet ihmetellä tätä – jopa oma äitini. Muistan kuinka ala-asteella istuimme porukalla ruokapöydän ääressä, kun joku kavereistani sanoi kovaan ääneen: ”Hei katsokaa Siljan sormia! Niissä on kuopat!” 😀 En myöskään pysty pitämään sormiani täysin suorassa, vaan ne joko taipuvat yli tai ali… Yuck, en oikein itsekkään pidä tästä.

2. Minulla on ahtaanpaikankammo. Tämä on tosi hassua, mutta välillä, jos vaikka makoilemme poikaystäväni kanssa sohvalla ja olen itse sohvan selkänojan puolella, minulle tulee yht’ äkkiä pakottava tarve räpiköidä pois, koska tuntuu, että en saa happea tai olisin loukussa, vaikka näin asia ei suinkaan ole.
F7CFEB3E-402D-4C60-A08B-032AAF8603CB
3. Nuorempana katsoin paljon leffoja, mutta nykyään jaksan harvoin keskittyä niihin. Katson mielummin sarjoja, vaikkakin välillä saatan katsoa lukuisia jaksoja putkeen.

4. Minulla on napakoru, mutta jos minulta kysyttäisiin, onko minulla lävistyksiä vastaisin todennäköisesti, että ei ole eikä tule, sillä olisin unohtanut välistykseni olemassaolon. 😀 Otin sen joskus, kun olin juuri täyttänyt 16 vuotta enkä nyt vain ole jaksanut ottaa sitä poiskaan, vaikka enää en pidä sitä erityisen hienona.
1EEF3C70-29C1-48B3-AF04-23B99E76E37D
5. En oikestaan koskaan vastaa, mikäli en tunnista puhelinnumeroa. (Paitsi, jos odotan tärkeää puhelua.) Välillä mietin, olenko jäänyt jostain paitsi, kun en ole vastannut, mutta toisaalta, ajatustapani on, että jos joku todella haluaa saada minut kiinni, hän lähettää myöhemmin viestiä. Jotenkin puhelut ovat mielestäni pelottavia, sillä ikinä ei tiedä, mitä soittajalla on sanottavanaan tai miten siihen kuuluisi reagoida. Olen joskus lupautunut esimerkiksi tapaamiseen jonkun vitamiinimyyjän kanssa, koska en vain kehdannut sanoa ei… 😀 Myöhemmin peruin tapaamisen vedoten siihen, että olen muka kipeä. Nykyään ymmärrän, että vastaamalla heti nätisti ei, säästän myös vastapuolen aikaa.

6. Minua ärsyttää, että monet bussikuskit eivät tervehdi, vaikka tervehdin heitä. En tiedä, minkälainen ohjeistus heillä tämän asian suhteen on, mutta mielestäni heidän kuuluisi tervehtiä asiakkaita ja vieläpä ainakin yrittää tervehtiä asiakkaita ennen kuin asiakkaat ehtivät tervehtiä heitä. Tämä tietysti pätee kaikkiin asiakaspalveluhommiin, mutta bussikuskeissa olen havainnut asian suhteen eniten puutetta. Onneksi kuitenkin joukosta löytyy poikkeustapauksia, ketkä tervehtivät aina iloisesti!
622FCFE8-8261-4C11-A994-6FE53A29E551
7. Ensinäkemältä ei välttämättä uskoisi, mutta olen aika tempperamenttinen ja tulistun helposti. Usein myöhemmin tajuan, että ylireagoin.

8. Hiukseni ovat olleet lyhyet viimeksi silloin, kun olin pieni. Siispä minua vähän houkuttaisi mennä kampaajalle ja antaa hänen leikata hiuksistani kunnolla pituutta pois. En kuitenkaan ole varma sopisiko minulle lyhyemmät hiukset enkä uskalla ottaa riskiä ottaakseni asiasta selvää. Veikkaan, että tulisin ikävöimään pitkiä hiuksiani.
7921EFF6-B13D-40EF-85BA-9E11ADBB3AD6
9. Olen ehdottomasti tennarityttö enkä tykkää lainkaan käyttää korkokenkiä. Viimeksi minulla oli korkkarit jalassa ystäväni häissä, jolloin meinasin pyörtyä alttarille kaikkien juhlavieraiden edessä, sillä jalkoihini sattui niin paljon, vaikka kengät olivat olleet jalassani ehkä 15 minuuttia. Mietin tuskissani, kehtaanko mennä sivuun istumaan, sillä pelkäsin, että ihmisten huomio kiinnittyisi minuun. Lopulta tuumin, että siirtymiseni sivuun herättää vähemmän huomiota kuin se, että pyörtyisin. Myöhemmin kysyin parilta vieraalta, huomasivatko he poistumistani ja he vastasivat helpotuksekseni kieltävästi. En missään nimessä olisi halunnut vielä huomiota hääparilta.

10. Olen ihminen, joka tykkää tutusta ja turvallisesta. Välillä tuntematon saa minut ahdistuneeksi. Samaan aikaan olen ihminen, joka voi lähteä yksin reissuun tai vaikka muuttaa toiselle puolelle maailmaa ja joka menee kohti tuntematonta asenteella ”katsotaan sitä sitten kun/jos se tulee eteen.”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.