Miksi elämä koiran kanssa on parasta? X 8

Koirat, nuo ihanat pienet veitikat, jotka tuovat elämään sunnattoman paljon iloa. Niiden kommellusten seurauksena saa nauraa mahansa kipeäksi, ne tulevat halaamaan silloin, kun kukaan muu ei sitä tee ja ovat ensimmäisenä ovella vastassa, kun tulet kotiin. Ihmisen paras ystävä, todella. Olen niin onnellinen saadessani hoitaa Tyyneä, varsinkin nyt kun alkujännitys on kaikonnut ja olen nähnyt, miten hyvin meillä menee.

Miksi koiran kanssa eläminen on parasta? Syitä on lukuisia. Listaan nyt muutaman.
8A129CA9-17ED-4225-AB21-F1085B8265BC
1. Rakastan erityisesti iloisia ja hauskoja koiria, joiden seurassa saa nauraa. Tyynellekin nauran päivittäin, kun se tekee jotain ennalta-arvaamatonta ja sympaattisen hassua. Vielä ei Tyynen kanssa ole huonoa päivää ehtinyt olla, mutta vaikka sellainen tulisikin, saisi Tyyne minut varmasti paremmalle tuulelle olemassaolollaan.

2. Koirista on lenkkiseuraa ja niiden kanssa on pakkokin lähteä ulos virkistäytymään, vaikka itseä ei aina huvittaisi. Parasta on nähdä koiran riemu, kun se pääsee ulos.

3. En tiedä, onko tässä maailmassa ketään, kuka olisi kirjaimellisesti aina yhtä innoissaan nähdessään sinut.
B6AC3D4A-62BA-44C8-ABC3-4D2E281D30AB
4. Jos et keltään muulta saa pusuja ja haleja niin koiralta saat varmasti. Tyyne on joka aamu herättänyt minut pomppimalla sängynreunaa vasten ja kun nostan hänet sänkyyn, hän ryhtyy oitis riemukkaana nuolemaan minua putipuhtaaksi. Jonkin ajan päästä hän rauhoittuu, mutta jos vähänkin liikahdan, hän hyökkää taas innoissaan päälleni, haha. 😀 Tähän mennessä tämä on tapahtunut aina aamuneljältä.

5. Koiraan voi aina luottaa. Vaikka kaikki maailman ihmiset kääntäisivät sinulle selkäsi, koirasi ei sitä tekisi.
3197B027-9F5D-48B8-A258-0589E4CC44DD
6. Koiran kanssa ei tule tylsää. Aina on jotain mitä voitte yhdessä puuhata. TV:n katselukin on mukavempaa karvakaveri kainalossa.

7. Koiran kanssa et tunne itseäsi hulluksi höpistessäsi yksiksesi. Ethän ole yksin, olet koirasi seurassa.

8. Koirat ovat kuin pieniä lapsia. Niiden mielestä maassa lojuva lehtikin on jotain uutta ja ihmeellistä. Ne nauttivat kaikesta täysillä ja tämä tunne tarttuu itseenkin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.