Ristiriitaisissa tunnelmissa

C2497AE4-06F7-4BC1-925E-342088DDAB965F1308F5-9887-4263-9F64-914D73C7CF6D
Miten kiva viikonloppu, mutta miten nopeasti se kuluikin?! Touhuttiin vain Tyynen kanssa ja eilen oltiin kotikotonani käymässä.

Jotenkin viimeistään tänä viikonloppuna ymmärsin, miten ristiriitaisessa tilanteessa olen. Ennen tänne Pispalaan tuloa ajattelin tätä sellaisena välietappina kohti varsinaista lomaa. Tulen tänne, hoidan Tyyneä, kiva vaihtaa maisemaa ja niin edelleen. Tiesin, että kiinnyn koiriin nopeasti ja kovaa, mutta en koskaan kuvitellut, että kiintyisin Tyyneen ja tähän paikkaan NÄIN paljon. Enää tämä ei tunnu laisinkaan välietapilta, vaan en meinaa haluta lähteä ollenkaan. Ajatuskin lähtemisestä itkettää jo nyt, sulkematta pois faktaa siitä, että olen tajuttoman innoissani lähdössä Texasiin enkä voi uskoa, että nään poikaystäväni ENSI VIIKOLLA?!

Ennen tänne tuloani järjellä suunnittelin lähteväni kotikotiin pari päivää ennen lentoa, jotta ehdin ajan kanssa pakata ja valmistautua. Nyt ajattelen tunteella ja haluaisinkin olla täällä viime minuuteille asti. Jouduin kuitenkin hyväksymään faktan, etten ehdi tehdä kaikkea tarvittavaa, jos lähden vasta alle vuorokautta ennen lentoa. Lisäksi, olen varannut ripsihuollon viimeiselle päivälle ennen lähtöä ja mikäli tuona samana päivänä sanoisin heipat Tyynelle, ei ripsistäni luultavasti olisi mitään jäljellä sen jälkeen, kun olisin pillittänyt ne kaikki heti pois, joten parempi pillittää edellisenä päivänä.

Tiedän, että saan jatkossakin tulla aina katsomaan Tyyneä ja varmasti hoitotarvettakin tulee satunnaisesti olemaan, mutta olen jo niin kotiutunut tänne, että tuntuu hassulta lähteä. Onneksi jäljellä on vielä yli viikko, paras nauttia siitä!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.