10 parasta asiaa toukokuussa 2018

Moikka! Viimeiset hetket Pispalassa ja Suomessa alkavat olla käsillä. Enää muutama päivä, minkä jälkeen on aika sanoa heipat Tyynelle, Pispalalle ja  ihanalle vajaa kuukaudelle täällä. Viimeisten päivien kunniaksi ajattelin listata asioita, jotka ovat tehneet tästä kuukaudesta niin mahtavan kuin se on ollut.
C9352F7B-9BA2-4CDE-AC74-0A59B1781FE7
1. Tyyne Tyyne Tyyne. Ihana Tyyne. Hän on ollut ihana energiapallo, joka on tuonut arkeeni niiiin paljon iloa. Muutama postaus takaperin kerroinkin jo, miksi koiran kanssa eläminen on parasta, joten en lähde noita asioita kertaamaan. Sanon vain, että

2. Ihana asuinympäristö. Olenko jo hehkuttanut Pispalaa kylliksi? Täällä on ollut aivan huikean hyvä olla. Instagramista on varmasti huokunut yli se, miten täydellisesti olen täällä viihtynyt, sillä postaan täältä jotain jatkuvasti!
4E163281-6492-43ED-8EA3-5380DED990ED
3. Inspiraation määrä. Tässä kuussa olen tuntenut itseni todella inspiroituneeksi ja ainakin valokuvia on tullut otettua paljon.

4. Odotus. Tiedättekö, ihanien asioiden odotus on jo puoli ruokaa! Vaikka en maltakkaan odottaa matkaani tiedän, että matkan jälkeen tulen ikävöimaan tätä aikaa, kun kaikki on vielä edessä ja mahanpohjassa kutkuttaa innostus maustettuna jännityksellä.
6E31508C-0D74-40D5-B820-9B332B91594C
5. Kesäsäät! Siis olemmeko oikeasti Suomessa? Tämä toukokuu on säidenkin puolesta ollut aivan täydellinen. Uskomatonta, etten kertaakaan ole ulkoiluttanut koiraa sateessa?! Olin varautunut kunnon kurakeleihin, mutta ehei.

6. Uskomattoman upeat auringonlaskut. Joka ilta. Sekä puhelimen että kameran muistikortit ovat täynnä auringonlasku-kuvia.
3118AE04-49EA-4BB7-A3D6-825DB948EFD4
7. Terveydentilani mahdollinen paraneminen. Tuntuu siltä, kuin oloni olisi paranemaan päin. Pispalassa on paljon portaita ja olen jopa pystynyt niitä vähän koiran perässä juoksemaan ilman kummempia oireita ylirasituksesta. Jotta voisin sanoa varmaksi, tarvitaan pidempi aika, mutta ainakin nyt on tuntunut paremmalta!

8. Tekemisentäyteisyys. Tässä kuussa kalenteri on ollut täynnä, mikä on ollut hyvä ja huono asia. Tietyille asioille on välillä ollut vaikeaa löytää aikaa, mutta olen myös nauttinut siitä, ettei tylsiä hetkiä ole juurikaan tullut vastaan.
7BAFDED3-1F9F-499E-83FA-488954CACF0D
9. Yleinen virkeä olo. Tässä kuussa mieleni on ollut virkeä, vaikka välillä on väsyttänyt ja uupumuksen hetkiäkin on tullut. Kiitos lukuisten virikkeiden mieleni on pysynyt suurimmaksi osaksi hyväntuulisena ja virkeänä.

10. Ulkona syöminen. Myönnettäköön, että tässä kuussa on tullut syötyä ulkona normaalia enemmän, mikä omatuntoa hieman kolkuttaa rahanmenon vuoksi, mutta syömästäni ruoasta olen nauttinut. Olen käynyt mm. Fafa’sissa, Hämeenkadun kupeeseen avatussa Thai Street Foodissa sekä Puistossa salaatilla.
97DF4B6D-B8EE-4980-9D15-A49463A91AA0
Tämä kuukausi on ollut kerrassaan loistava ja vähintään yhtä paljon odotan ensi kuulta!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.