This or That

This or that -postauksia on taas näkynyt blogeissa paljon. Itsekin olen aina halunnut toteuttaa tällaisen, sillä tällaisiin kysymyksiin vastaaminen on mielestäni hauskaa. Nyt löysin Elahblog-blogista kivat this or that -kysymykset, jotka hän oli puolestaan löytänyt toisesta blogista jne. Päätin siis vihdoin toteuttaa tämän postauksen!
627D23D7-F27C-4323-A668-71548CFB6D17
Suihku aamulla vai illalla? Välillä tulee käytyä aamuisinkin, mutta en jaksaisi joka aamu herätä aikaisemmin sitä varten.

Kaupungin ydin vai luonnonläheisyys? Optimaalinen tilanne olisi, että sekä luonto että kaupunki olisivat lähellä, mutta valintani on ehdottomasti kaupunki.

Kirkkaat vai neutraalit värit? Viime aikoina olen pukeutunut värikkäämmin, mutta kyllä tummat ja neutraalit värit ovat juttuni värikkäitä enemmän.

Outo vai typerä? Sopiva määrä outoutta voi olla vain hyvä juttu. 😀
CB25AE4B-B897-4FB8-95DD-09918556EB43
Kevät vai syksy? Keväällä elämä hymyilee, valon määrä lisääntyy ja kaikki ympärillä herää eloon!

Minttu vai kaneli? En ole suuri mintun ystävä.

Suunniteltu vai extempore? Tämä oli vaikea, mutta ehkä kuitenkin suunniteltu extemporen sijaan.

Leffa kotona vai teatterissa? Jos katson leffan, katson sen mielummin teatterissa. Siellä ei saa käyttää puhelinta eikä jutella, joten pystyn keskittymään elokuvaan. Kotona ollessa katson elokuvaa vain sivusilmällä tai puhun jatkuvasti.
EED0691D-6E30-42C2-98AA-2DE9DE4602BD
Kysymysten esittäjän vai vastaajan rooli? Vastatessa ei välttämättä tiedä, mitä kysymyksiä on luvassa ja tämä ajatus on mielestäni hermostuttava. Tietysti tilanteesta riippuen.

Halit vai pusut? Can’t wait! :-*

Tulinen vai mieto ruoka? Makua pitää olla!

Nahka vai pitsi? Hmm… kaikenlaiset pitsijutut ovat hieman liian hempeitä omaan makuuni.

Ylipukeutunut vai alipukeutunut? En yleensä ole se tyyppi, joka ylipukeutuu.

Kokemus vai mukavuus? Tavallaan olen hyvin mukavuudenhaluinen, mutta haluan mielummin elämässä tehdä ja kokea kuin jättää tekemättä ja kokematta.
E0F423A1-C3DF-4A48-BD2F-DC796E17D549
TV sarjat vai elokuvat? Harvemmin nykyään jaksan keskittyä elokuviin.

Rock– vai countrymusiikki? Ei tarvinnut kauaa miettiä!

Punaviini vai valkoviini? Ei kumpikaan. En juurikaan juo alkoholia. Jos nyt joku minulle lasillisen kaataa, voin minä sen juoda, mutta en osaa ottaa kantaa, kumpaa näistä joisin mielummin.

Yksin vai yhdessä työskentely? En tykkää olla töissä yksin, paitsi ehkä aamuisin, kun olen vielä ihan unessa.

Uiminen vai rannalla makoilu? Veteen on kiva pulahtaa auringonoton lomassa, mutta enimmäkseen viihdyn makoillen rannalla.
3F4E18ED-643C-45E8-89F4-8C710E560940Pikaruoka vai kunnon ravintola? Ah, pääsisipä nyt jonnekkin kunnolla nauttimaan ruoasta ja seurasta ihan ajan kanssa.

Perunasalaatti vai pastasalaatti? Tämä vastaus tuli ihan lonkalta. Tällä hetkellä perunasalaatti kuulosti hyvältä, mutta miksi ei pastasalaattikin maistuisi.

Parilliset vai eriparisukat? En tiedä, olenko koskaan pitänyt eriparisukkia jalassani.

Tanssiminen vai laulaminen? Olen aina vältellyt laulamista ainakin muiden edessä, mutta tanssia olen joskus kauan sitten harrastanutkin, joten valintani on tanssi.

Puhelin vai netti? Ilman nettiä en tekisi puhelimella juuri mitään, joten netti.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.