Aika lentää! Suunnitelmamme ensimmäisille päiville

C9285583-A9D6-4279-AB05-D3D31853A79A
E29DDD49-F773-4EAA-8939-C06A0218158E
8BD33228-56E8-4FF0-B1EA-658BB19C23CE
OMG. Kauan ja hartaasti odotettu päivä on vihdoin käsillä. Kun tämä postaus tulee julki, istun mitä todennäköisimmin täpinöissäni lentokoneessa kohti toista kotiani, USA:ta. Tuntuu absurdilta, että tätä päivää on taas odotettu vuoden päivät ja tässä sitä ollaan, viimein matkalla.

Lennän Austiniin, jossa poikaystäväni tulee noutamaan minut lentokentältä. Ensimmäiset pari yötä tulemme viettämään Austinissa kierrellen ja katsellen, tutustuen kaupunkiin. Olen ollut Austinissa kerran, mutta tuo visiitti oli vain parin tunnin mittainen, joten on kiva päästä näkemään enemmän.

Suunnitelmissa olisi mennä ensiksi kirjautumaan hotelliin ja sitten syömään jotain. Katsotaan sen jälkeen, mikä on fiilis; jaksammeko aloittaa turisteilut heti tänään illalla vai vietämmekö illan hotellilla ja ihmettelemme kaupunkia paremmin vasta huomenna. Veikkaan jälkimmäistä vaihtoehtoa. Tarkasti emme ole päättäneet, mitä kaikkea tulemme tekemään ja muutenkin tuo tuntuu täysin sivuseikalta sen rinnalla, että saamme vihdoin viettää aikaa toistemme kanssa.

Maanantaina ajamme Dallasin seudulle, jossa poikaystäväni asuu. Siellä tulemmekin viettämään suurimman osan tästä kuukaudesta. Palaan postausten pariin luultavasti vasta sitten, kun olemme asettautuneet aloillemme poikaystäväni luokse. Nyt aijon vain elää hetkessä ja nauttia ensimmäisistä päivistä perillä! Instagramia tulen varmasti päivittelemään enemmän reaaliajassa. Sieltä minut löytää nimimerkillä siljacecilia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.