Viime aikojen parhaat X 10

1. Sandron lounas buffet! Mikäli asut Tampereella tai olet tulossa visiitille Tampereelle päin, suosittelen lämpimästi testaamaan tämän mestan (josta muuten suurin osa postauksen kuvistakin on otettu). Erityisesti lounas oli mielestäni huippu! Olen ollut nälkäisine mahoineni paikalla myös illallisaikaan eikä sekään pettymystä tuottanut, mutta ensi kerralla taidan valita listalta lampaan sijaan esimerkiksi täytetyn bataatin. Illallinen oli myös suht hintava, joten en usko (tai ainakaan toivo) eksyväni Sandroon siihen aikaan turhan usein…

2. Piknikit! Viime aikoina on tullut pikniköityä useammin kuin kerran, mikä on ollut ihan parasta. (Lukuunottamatta kaikkia niitä ampiaisia, jotka ovat yrittäneet tulla osingolle!?)
B31230CF-0B8B-4C1E-893E-134220CF933E
3. Koko viime perjantai! Vietin kaverini kanssa lähes koko päivän syöden, shoppaillen ja valokuvaillen. Meillä oli niin hauskaa, kuten aina. Tämä kyseinen ystävä muuttaa kuukauden päästä pari tuntia kauemmaksi ja yllättäen taisin jo eilen tirauttaa muutaman kyyneleen tämän johdosta… Ollaan tässä viimeisen vuoden sisään tehty töitä yhdessä ja vietetty usein vapaa-aikaakin toistemme seurassa, joten tulee olemaan todella outoa, ettei hän enää kohta asukkaan lähellä eikä ainakaan extempore voida hengailla, kuten on ollut tapana.

4. Päiväreissu Naantaliin! Tästä laitan kuvia myöhemmin, mutta tosiaan, kävimme viikko sitten vanhempieni kanssa Naantalissa. Näillä säillä tällaisia päiväreissuja on niin kiva tehdä eikä edes tarvitse muuta ohjelmaa kuin käppäily ympäriinsä. Lapsena kävin silloisen ystäväni ja hänen vanhempiensa kanssa Naantalissa kerran pari vuodessa. Oli ihana verestellä noitakin muistoja.
9941D5DE-2C9E-4B47-9E13-3C10091A0181
5. Lukuisat suunnitelmat! Aina vähintään mielessäni valitan, ettei vapaa-ajassani ole minkäänlaista sisältöä. No, nyt ainakin tämä kuukausi alkaa pikkuhiljaa täyttymään suunnitelmista… Tänään olen menossa lenkittämään Tyyne-koiraa (jota hoidin toukokuun), huomiselle on sovittuna lounastreffit/kahvittelut, minkä lisäksi nään illalla toista kaveria, lauantaina olemme suunnittelleet menevämme SUP-lautailemaan ja sitten menen jälleen Tyynen kanssa lenkkeilemään ja leikkimään. Tämän lisäksi olemme todennäköisesti ensi viikonloppuna tekemässä roadtripin jonnekin ja ennen sitä menen taas Tyynen luokse.

6. Tyyne ja Tyynen omistaja! Edellisestä kohdasta päätellen voisi kuvitella, ettei Tyynen omistaja ole koskaan kotona. Näin homma ei kuitenkaan ole ja silloin kun hän on poissa, ei hän useimmiten ole poissa niin pitkiä aikoja etteikö Tyyne ilman minuakin pärjäisi. Aina on kuitenkin kivempi, kun on joku leikki-/lenkkikaveri sekä minulle että Tyynelle! Toukokuussa asuessani Pispalassa siitä tuli vähän kuin yksi kodeistani ja nautin tuosta kuukaudesta niin, että sitä on vaikea unohtaa. Tänään sain Tyynen omistajalta ikioman avaimen hänen asuntoonsa, joten nyt voin mennä leikkimään vielä useammin, kun ei tarvitse miettiä, miten ja milloin saan avaimen, haha.
BBCBAF14-2543-4870-A1A1-FC8596E50826
7. Paremmat unet! Tuossa jokin aikaa sitten sain nukuttua todella vähän ja tuntui, että olen aivan sekaisin. Nyt olen taas nukkunut enimmäkseen paremmin ja sen kyllä huomaa olostakin. Viime yönä tosin nukuin vain pari tuntia, joten ei oteta sitä laskuihin, eihän?

8. Amerikkalaisen vaihtarikaverin pikavisiitti! Juuri ennen omaa vaihto-oppilasvuottani meidän koulussa oli amerikkalainen vaihtari, joka asui myös jonkin aikaa kaverini luona. Nyt hän oli kuuden vuoden jälkeen vierailulla Suomessa ja minä jo luulin, etten ehdi häntä laisinkaan näkemään, kunnes hän ja suomalainen kaverini yllättivät minut! Ehdimme jutella vain hetken, mutta kaikesta huolimatta oli todella kiva nähdä.
903B2F87-B64E-4331-89C1-5A4921EACEED
9. Ymmärtäminen, että olen jälleen stressannut turhasta! Olen huomannut itsessäni sellaisen piirteen, että minua todella ahdistaa kaikki uusi ja tuntematon. Aina kun jokin asia ei sujukkaan enää totutulla tavalla ja minun pitää opetella uusi tapa hoitaa asia, ahdistun. Viime aikoina olen jälleen saanut huomata, kuinka nuo uudet jutut eivät loppuviimeksi olekkaan olleet niin mahdottomia, kuin olin pelännyt, joten ihan turhaan stressasin.

10. Kahvi! Ikinä en olisi uskonut listaavani tätä kohtaa, mutta kyllä, olen vähitellen tykästymässä kahviin. Tosin, kun minä juon kahvia, pitää siinä olla paljon kauramaitoa.
85802876-F4E9-420C-9676-FDAF57F0DB7E
Tällaisia! Varmasti näitä on enemmänkin, ei vain tule mieleen juuri nyt. Mitä kivaa sinun elämässäsi on viime aikoina tapahtunut?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.