Minua ihastuttaa/vihastuttaa juuri nyt x 3

4E8A89FC-F7F4-4FF7-85F0-F49B539CDA6E

Ihastuttaa…

ASMR-videot YouTubessa.
Jos joskus et saa millään unta, laita tällainen video pyörimään ja kokeile nukahdatko yhtä nopeasti kuin minä! Ainakin itseäni nämä videot rentouttavat ja monesti olen nukahtanut ensimmäisen vartin aikana. En ole tutustunut kovin moniin eri tubettajiin, jotka näitä videoita tekevät, mutta esim. Sita Salmisen videot ovat toimineet minulla. Googlettamalla löytyy varmasti laajempaa lisätietoa, mutta näillä videoilla monesti siis tehdään erilaisia ääniä, jotka rentouttavat ja mikäli puhetta on, se tapahtuu kuiskaamalla, mikä ainakin minua rentouttaa myös.

C772C99D-0AF6-4D07-8335-E5486D8AECAF

Gluteeniton ruisleipä avocadolla, yrttisuolalla ja pippurilla.
Tiedän, että tämä on jo vanha juttu, mutta minulle on avocadosta joskus tullut vatsa kipeäksi useamman kerran tai ainakin näin olen luullut, minkä vuoksi olen vältellyt avocadoa joitakin vuosia. Nyt olen tutustunut siihen uudelleen ja nam!

Kaikki uudet mahdollisuudet, jotka ovat yht’ äkkiä tupsahtaneet elämääni.
Kerron näistä lisää luultavasti joskus myöhemmin. 🙂

A2123266-343D-4333-8F0E-542255E3224D

Vihastuttaa…

Pinttyneelle hielle haisevat ihmiset.
Siis ihan oikeasti. Tämä on yksi ällöttävimmistä asioista mitä tiedän! En ymmärrä, miten jotkut voivat haista niin pahalle, etteivät varmasti ole käyneet suihkussa vuoteen eivätkä käytä laisinkaan deodoranttia. Meinaan aina oksentaa, kun tämän hajuinen tuulahdus tulee naamalleni.

Oma rahankäyttöni.
Olen tässä kuussa käyttänyt ihan liikaa rahaa siihen nähden, että säästän. Joku pieni ääni sisälläni vain aina sanoo: treat yourself. Jatkossa tsemppaan taas!

Ettei TV:stä ole kesän vuoksi tullut mitään hyvää sarjaa.
Monesti on tehnyt mieli katsoa jotain hyvää sarjaa, mutta en edes Netflixistä ole bongannut viime aikoina mitään kivaa. Tiedän, että Hulu:ssa olisi sarjoja, joita katsoisin mielelläni, mutta Hulu kun ei näy Suomessa…

9E408185-E70D-42E2-8288-FBCBF6E0AFA7

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.