Sateinen viikonloppu ja uusi kamera

ACFC2A0D-EFA5-455E-9EC8-B82FAA8D4223

944E5B06-F578-451C-9467-4A5191039725

E2F7C582-D912-46C0-AF88-15A790B4CDCC

FD4330DA-AD1F-434B-BC78-027BAE038ACE

89F77BCE-BDDD-4921-80BF-B8ED425E0723

Moikka!

Tämän menneen viikonlopun säätila ainakin täällä meillä päin oli, rohkenen jopa sanoa, ihanan syksyinen. Juuri sellainen, että tekee mieli käpertyä sohvannurkkaan katsomaan kunnon sarjamaratonia herkkujen ja kymmenen viltin kera. Itseltäni nämä suunnitelmat jäivät kuitenkin väliin, sillä olin viikonlopun töissä. No, ensi viikonloppuna sitten. 🙂 Toivottavasti joku teistä toteutti edellä mainitun kaltaisen viikonlopun puolestani!

Ai niin, ostin uuden kameran! Viimeisen vuoden minulla oli käytössä Olympus Pen, joka mielestäni on oikein hyvä kamera sekin. Varsinkin kun panostin hyviin objektiiveihin. Ostaessani Olympuksen en ollut edes varma siitä, kuinka paljon minun tulisi kameralla kuvailtua, joten Olympus Pen oli sopivan pieni ja kätevä sen hetken käyttötarkoitukseeni.

Nälkä tietenkin kasvoi syödessä ja aloin kaivata jotain lisää. Halusin täysikennoisen rungon, joten kameramerkkiä oli vaihdettava. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin Nikon D750 -runkoon. Pelkästään runko oli sen verran hintava, etten viitsinyt heti ostaa sen rinnalle kallista objektiivia. Niimpä objektiiviksi valikoitui Nikkor AF-S FX 35mm f/1.8. sillä myyjän mukaan se vastasi polttoväliltään parhaiten Olympuksen 17mm objektiivia, josta olin tykännyt. Tällä kalustolla mennään siis jatkossa!

Olen todella innoissani uudesta rungosta, mutta nyt on aloitettava armoton opettelu, jotta saan siitä kaiken irti. Vielä en ole ehtinyt kuvailemaan lähes ollenkaan. Vähän kyllä harmittaa, että Olympukseen minulla oli todella hyvät objektiivit ja nyt ne menevät uusiin koteihin. Kuitenkin, tämä vaihto tuntuu oikealta ja uutta runkoa tuskin tarvitsee vähään aikaan ostaa, sillä tällä kelpaa kuvailla pitkän aikaa!

PS. Katsokaa, mikä ihana kahdeksanviikkoinen karvapallero meillä kävi lauantaina kylässä!!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.