Unelma Itsestä

904E76C1-96F6-4726-BFF4-E1D18C1A5287Kaupallinen yhteistyö: Unelma Itsestä

Parisen viikkoa sitten kirjoitin unelmista. Nyt haluaisin jatkaa aiheesta.

Kuvitteletko koskaan itseäsi istumaan vanhana kiikustuolissa miettimässä, mitä kaikkea sitä tuli elämässä tehtyä ja saavutettua ja vastaavasti, mitä jäi tekemättä ja saavuttamatta?
Minä kuvittelen, useinkin. Erityisesti silloin, kun haluan muistuttaa itseäni siitä, miten en missään tapauksessa halua katsoa elämääni taaksepäin katuen tekemättä jääneitä asioita ja siitä syystä toteutumattomia unelmia, että olen pelännyt tavoitella niitä. Mielummin ”ooops” kuin ”what if”.

Uskon kaikella olevan tarkoituksensa. Tästä syystä luotan siihen, että tulee sitten valmis elämäni filmi olemaan minkälainen tahansa, tulen minä olemaan onnellinen katsoessani sitä. Silti jokin minussa pelkää, että joku suurimmista unelmistani jää toteutumatta, että jään lillumaan sille kuuluisalle mukavuusalueelle enkä vanhana (olettaen, että saan elää vanhaksi asti) voi olla ylpeä siitä, miten uskalsin aina yrittää tavoitella haluamiani asioita.

Olen aina ollut huono olemaan rohkeasti ylpeä itsestäni ja saavutuksistani. Kainostelen tuoda itseäni esiin. Jopa tämän blogin mainostaminen Instagramissa nolottaa ja ahdistaa välillä. Vuosien varrella luottamus itseeni on karttunut hiljalleen. Silti tarvitsen edelleen hirveästi stemppejä ja vakuutteluja ulkopuolisilta, ennen kuin uskallan edes himpun verran luottaa omiin kykyihini, saati sitten esitellä niitä muille.

Haluaisin voida kiittää itseäni enemmän. Haluaisin oppia olemaan itselleni armollisempi. Haluaisin rohkeasti lähteä jahtaamaan villeimpiäkin unelmiani sen sijaan, että armottomasti piiskaisin itseäni. Haluaisin olla entistä enemmän sinut itseni kanssa välittämättä siitä, mitä muut ajattelevat. Haluan yhä useammin astua ulos mukavuusalueeltani saavuttaakseni jotain.

C12C1353-41DD-4219-A8F5-C6FB6552B2F4


Unelma Itsestä -verkkovalmennus

Muutama vuosi sitten törmäsin ensimmäisen kerran Unelma itsestä -verkkovalmennukseen. Jo tuolloin mietin mukaan lähtemistä. Valitettavasti ilmoittautumisajankohta oli kuitenkin jo mennyt, joten oli liian myöhäistä liittyä joukkoon. Sosiaalisessa mediassa valmennukseen osallistuneet hehkuttivat valmennusta ja totta puhuen, olin jopa hieman kateellinen heille, sillä he todella vaikuttivat saaneen valmennuksesta itselleen ja omaan elämäänsä paljon. Heistä säteili itsevarmuus ja rohkeus. Sellaista minäkin halusin.

Kuinka ollakkaan, nyt myöhemmin elämässäni Unelma itsestä -valmennus sattui tielleni uudelleen ja minulle tarjoutui tilaisuus lähteä mukaan valmennukseen! Valmennus, jossa minäkin olen mukana, alkaa 17.9. ja kestää 4kk.

Se mitä itse lähden pääasiassa valmennukselta hakemaan on nimenomaan usko itseeni ja unelmiini. Haluan murtaa kangistuneita ajatustapojani ja tehdä itsetutkiskelua. Uskon myös inspiroituvani muista valmennettavista ja heidän onnistumisistaan.

Lisäksi valmennuksessa on useampi eri ruokavalio- ja treeniohjelma, joista jokainen saa poimia itselleen sopivimmat. Tarjolla on kymmeniä eri reseptejä puhtaaseen syömiseen kuvien kera! Jokaiselle valmennukseen osallistuvalle lähetetään postitse Unelma itsestä -työkirja, joka sisältää erilaisia tehtäviä liittyen valmennukseen ja sen aihepiireihin. Luvassa on myös voimaannuttavia valmennusvideoita ja neljä live ryhmävalmennusta netissä.

Valmennuksen aikana tulen kirjoittelemaan omia fiiliksiäni blogiin. Odotankin jo innolla, minkälaisia muutoksia tämä elämääni tuo ja miten se minuun tulee vaikuttamaan!

Jos kiinnostuit, täältä voit lukea valmennuksesta lisää: Unelma Itsestä -verkkovalmennus
KOODILLA: unelmasilja saat nyt -15% kaikista Unelma Itsestä -tuotteista ja valmennuksista.

PS. Huomaathan, että valmennuksia järjestetään vain kaksi kertaa vuodessa, joten liity sinäkin mukaan nyt niin lähdetään yhdessä kohti unelmiamme ja unelmiemme minää! 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.