Vaihde vapaalla

BB49FD89-F2FC-4442-A90B-1466C184705D

2C1574DA-B5CE-4D06-AD84-DC4318B53958

9EDDF9F5-E7AB-454A-8E8D-6F66FB546D5C

C96C871D-7408-40DE-A648-8EDB0B849BAB

Kuvat minusta: Tytti Meriluoto, Editointi: minä

Moi! Mitä teille kuuluu? Tänne ei ihmeempiä. Mulla oli juuri neljä päivää vapaata töistä. Teki ihan hyvää, kun oli enemmän aikaa harrastaa ja nähdä kavereita – niin ja RAKASTUA uuteen kameraani!

Ihan rehellisesti sanottuna, torstai oli vaikea päivä. Ahdistun helposti, jos olen vain yksin kotona koko päivän ja tuo päivä oli juurikin sitä. Ystävistäni pari olivat omilla tahoillaan lomamatkoilla, yksi oli jo sopinut muuta, yhden kanssa olin juuri keskiviikkona lounaalla ja yhtä taas olin sopinut näkeväni lauantaina eikä hän muutenkaan ollut edes samassa kaupungissa tuolloin. Lopulta päätin lähteä yksin keskustaan, vaikka sitten vain istumaan kahvilaan. Ainakin ympärilläni olisi elämää. Matkalla kaupunkiin äitini soitti ja lupasi tulla kanssani kuvaamaan. Se pelasti päiväni. Niimpä kävin kaupungissa vain syömässä ja suuntasin sitten takaisin kotiin.

Alkuviikosta venäläinen vaihto-oppilas laittoi minulle Instagramissa viestiä ja kysyi haluaisinko nähdä. Vastasin myöntävästi ja sen seurauksena menimme yhdessä perjantaina lounaalle, jonka jälkeen otimme toisistamme muutamat kuvat. Täytyy sanoa, että tällaiset tapaamiset ovat ehdottomasti oman mukavuusalueeni ulkopuolella ja tuntui vähän kuin olisin ensitreffeille ollut menossa, kun en oikeastaan tiennyt toisesta mitään. Meillä oli kuitenkin tosi mukava kohtaaminen! Kiva kun oli jotain erilaista ohjelmassa ja nautin englannin puhumisesta.

Lauantaina näinkin sitten Tyttiä ja vietin hänen kanssaan melkein koko päivän. Aloitimme aamiaisella Bistro Naapurissa. Oli ihanaa käydä Naapurissa pitkästä aikaa. Tuo paikka oli ennen ihan ehdoton ykkönen ja edelleenkin ihana! Ei vain tule käytyä enää niin usein. Aamiaisen jälkeen kiertelimme ympäriinsä ja kuvasimme. Iltapäivästä päädyimme vielä Kahvila Runoon kahville. Ihana päivä. Kotiin päästyäni olin aivan rättiväsynyt ja olisin voinut nukahtaa siihen paikkaan.

Sunnuntaina puolestaan valokuvasin jälleen ja iltapäivästä kävimme isöäidilläni kylässä.
Rivien välistä voi varmasti lukea, etten malta olla erossa uudesta kamerastani. Voisin viettää päiväni vain valokuvaten hyvässä seurassa. Vielä kun saisin nämä tänne blogiin hieman isommalla, jotta ne olisivat paremmin edukseen. Täytyy selvittää, miten se onnistuisi. Minä kun en ole mikään ATK-nero, heh.

Mutta hei, toivottavasti sulla on ihana päivä ja stemppiä meneillä olevaan viikkoon!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.