Mitä kuuluu? x 11

1. Mulla on ollut tähän asti todella hyvä viikko, vaikka maanantaina ennen töitä tuntuikin, ettei tämä tästä millään käynnisty.

2. Viikonloppuna näimme mitä upeimman auringonlaskun! En muista, koska viimeksi olisin saanut todistaa niin kaunista auringonlaskua. Onneksi sattui olemaan kamera mukana, vaikka rankkasateen vuoksi kuvat päivänvalolla jäivätkin ottamatta. Myös tämän postauksen kuvat ovat tuolta illalta.

6287DEB7-69C1-435B-8D82-3F33F7AA0B28

3. Unirytmini on piru vieköön sekaisin! Olen mennyt nukkumaan aivan liian myöhään ja sitä myöten myös herännyt niin myöhään, että parina päivänä on tullut aamupalankin kanssa kiire, vaikka bussini lähtee vasta 12.34. 😀

4. En ole muutamiin päiviin päässyt kunnolla valokuvaamaan ja sekös harmittaa! Sisälläni oikein möyrii inspiraatio!!

E21A25A1-7B10-4AA6-8955-4A6A018168B1

5. Nyt on kaikkea kivaa suunnitteilla. Sovimme mm. kaverini kanssa menevämme ensi viikolla Helsinkiin. Niin huippua! Oon halunnut suunnata sinne koko kesän, mutta kenenkään kanssa en saanut aikaiseksi. Myös toisen kaverini pitäisi tulla meille nyt viikonloppuna. Kunhan hän tervehtyy syysflunssan kourista.

6. Viime postauksessa puhuin kuvista, ja taisinpa siinäkin mainita, että tuskin kauaa olen nykytilanteeseen tyytyväinen. Tällä viikolla oonkin sitten kamppaillut kuvako’on ja blogin ulkoasun kanssa oikein kunnolla saamatta mitään itseäni tyydyttävää lopputulosta aikaan. Jos joku on näissä asioissa asiantuntija, pliis laita mulle viestiä!

4B3041DD-3713-4E1A-A5F7-4EE655C19FB7

7. Pitkän kuuman kesän jälkeen tekee mieli fiilistellä syksyä oikein kunnolla. Tulkaa tänne kaikki lämpimät neuleet, sateiset kotipäivät ja kaunis syksyinen luonto!

34D83789-9B77-4D0A-B70D-C29C9C690B48

8. Aika tuntuu menevän jäätävän nopeasti. Kohtahan olen jo jälleen matkalla Texasiin?! No okei, 59 päivää vielä.

9. Kävimme kaverini kanssa pitkästä aikaa Pella’s Cafessa haukkaamassa jotain pientä, toinen päivä löysin tieni Ratinan Robert’s Coffeehen ensimmäistä kertaa ja siis en ymmärrä, miksi käyn aina samoissa paikoissa lounaalla ja muutenkin istuskelemassa, kun ympärillä on monta muutakin kivaa kahvilaa, kuten nuo edellämainitut?!

EE631A77-B0B6-4992-8A30-EDBEEF957FA0

10. Täytyy sanoa, että olen viime aikoina ollut aika laiska huoltamaan ihoani. Se onkin mennyt paljon entistä huonompaan kuntoon. Pitäisi ottaa ryhtiliike tämän asian kanssa.

11. Tällä viikolla alkoi Unelma Itsestä -valmennus, josta pari postausta sitten oli puhe! Muistathan, että koodilla ”unelmasilja”, saat -15% alennusta kaikista Unelma Itsestä -tuotteista? Tulen tänne postailemaan omia valmennustunnelmiani, kunhan pääsemme kunnolla alkuun! 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.